VANILLA FREAK

12:18 AM

VANILLA FREAK?
Kenapa dlm byk2 nma aku boleh p bubuh vanilla freak…
Mayb sbb thap kesukaaan n taksub aku kt vanilla ni melampau2 kot
Ntah la..
Dr bau..flavour smua aku suka yg vanilla2 neh…
Same goes to ice cream flavor…lg prefer vanilla based dr coklat kot…
So kalau mkanice cream mc d tum mg akan amek mcflurry tak pon plain sundae cone…
Kalau kat B&R plak..mst nk vanilla ice cream n cookies..lagi satu scoop mst wajib coklat jamoca..coklat jamoca tu x fully coklat…sbb tu aku suka..nyum2…
N kalau perfume plak, mmg totally aku in love habeh kalau yg ada bau2 vanilla as a based…nyummmy kot kan..mcm perfume Guess Gold, Ralph Lauren Hot, Burberry Hit(ada sket kot)..Victoria Secret-Vanilla lace…ermmm…smua tu bg aku bau dia sgt mnenangkan lah…
Huuu…aku kalau stress blik umah mst bakaq aromatheraphy pnya candle…n put some vanilla essence…pastu trus jd mcm calming gila…sumpah aku ckp…(tp kalau nk lg tenang..kena bca Quran la kan…ermmm alamak..dah lama aku x bca Quran!)
Pastu kat dlm keta pun mula2 buh glade bgai..
Cehh..bau mcm jantan mama ckp…
Bila abeh ja cpt2 aku beli yg sachet vanilla yg ada juai kt SSF ngn kt hinode shop tu…
Ermmm wangi nya….letak dlm keta pun bau mcm yummy n candy2 gitu….
Sampai first time dlu pun Amir msuk keta aku..pastu duk sniff2…
“Ur car smell like candy…”
Heee….tau xpa…..
Pastu kak ipaq aku pon sama jugak...
"hee ni msti bau acik ni kan zakwan..acik ni gila betul dgn vanilla"
smbil c zakwan wat muka comel2 kt aku....(haihh geram aih ngn dak kecik tu...rindunya acik kt kamu)
Dat’s why la kot aku buh nama ni..sbb aku tak tau dah nk buh nama…sbb nama ni pun mcm sedap2 ja…cehh gila perasan..
Oklah bai…
Aku nk smbung wat keja aku….

You Might Also Like

0 comments