ulat tiket oo ulat tiket

3:11 AM

ulat tiket?

alaa...mst korg pernah rasa kan kena ikot ngn ulat tiket kt pudu raya kan..
n now kt bukit jalil plak
td msa i nk blik, tgh cr tiket ngn my lil bro ni kt bkt jalil...
then ada la sekoq ulat tiket ni(sekoq ni dgunakan sbb aku rsa sgt marah ngn dia)...
dok tnya2...
ulat tiket/ulat taik:akak,abg..nk p mana?tnya ja....
me:its ok...(sambil angkt tgn...tunjuk kata xpa..kami leh cr sdiri)
then dia dok ikot kami smbil dok tnya2 lg
ulat tiket/ulat taik:KAK, ABG NK P MANA?TNYA JA...
kami dua jalan ignore dia..then dia tak puas ati ag
ulat tiket/ulat taik:KAK, ABG NK P MANA?TNYA JA...JAWAB JE LAH P MANA...
pnas sgguh rsa hati aku tym tuh...pastu dia tnya lagi skali ngan nada nk marah2...VAVI nya hg ni...aku tau la hg nk suh aku bli tiket kt hg...tp xperlu la nk paksa2 aku
terus aku kalih kat dia n sound
aku:HEY..PAHAM DAK SAYA KATA TAK MAU..TAK MAU LA...
terus mamat tu diam n blah...my lil bro agak tergamam ngn tindakan drastic aku tuh...
pendek kata...hantu mama dah msuk dlm bdan aku...
yelah...kalo hampa kena pon hampa sure rsa nk sumbat kasut hampa kt dia
bodo piang...bingai...smua ada....(ermmm...kalo dia pndai...mst dia tak jd ulat tiket or ulat taik...mst da jd doc..eng..or pilot...tu la,p skolah xmau beljaq..cita2 nk jd ulat taik ja...budus)
geram betoi aku...
ermmm aku bukan nk hina sesapa kt sni...
tp moral of d story....
kalo ya pun nk juai apa2 ka...
elok2 la..tak perlu la nk paksa2 org...
mamat tu pon aku rsa muda dr aku...tp bodo piang nk mampos...
mak bapak antaq p skolah bukannya nk belajaq elok2...
tp belajaq jd penyangak ja...
kesian aku tgk...
n very d kesian kat parents dia...
mama ckp kan....jaga perangai kita...
nnt org ckp mama n abah tak ajaq...
tp kat sni...
aku geram sgt...aku rasa harus la mamat tu kena mcm tu...
biaq dia tau sket...
ada ka men paksa2
silap org la wei
kalo mamat tu adek aku..mmg da lama aku belasah smp lunyai
nasib baek..adek aku sgt baek walopun dia suka buli aku



You Might Also Like

2 comments

  1. tu diaaaaa..... marah sangat la ceq ni weii....

    tp biaq padan muka mamat tu....kena ayat camtu baru depa TERBELIAQ! dengaq!...haha

    ReplyDelete
  2. opsss....biasa la
    entry masa emo mmg mcm ni

    ReplyDelete