tawar....or...

9:33 AM

first of all...heppy bday abah...acik rindu sgt kt abah...acik harap abah kt sana tenang...sbb acik rindu n syg abah sgt2...tiap2 kali blan march ja acik akan sedey....acik tau abah tak ska acik sedeh...tp mmg acik xleh sgt nk lupakan....mcm br smlm ja abah tinggalkan acik...tp kan abah..abah da ada cucu skrg...named zakwan..da satu bulan 9 hari...it almost 5 years since u left us....kami smua sgt2 rindukan abah!...Al-Fatihah....


n right now acik rsa mcm nk curahkan apa yg acik rsa kt dlm blog ni...kunun2 mcm acik luahkan kat abah...abah,acik sedeh!sedeh yg teramat.....acik tak tau nk ckp apa psal perasaan acik skrg ni...xtaw sama ada da tawar or da xda perasaan lagi untuk teruskan hubungan acik ngn dia....ntah la...bila da dpat...rsa mcm ni plak...apa punya feeling ntah...mayb sbb mcm da xda feel ka apa..i dunt know abah...tp acik mmg syg dia..tp..........

You Might Also Like

0 comments