ckp psal hand sanitizer ni kan
rsanya xperlu kot nk pjg lebar kena explaim why we should have one in our handbag kan???
item wajib ada dlm handbag u olls...

currently aku obsessed dgn bloop pnya hand sanitizer ni....


yerppp
aku beli ni kat parkson
this whole box for rm25 saja okey!!
kalau beli asing2 satu botol tu rm5
tp kalau kau nak beli hand sanitizer tu sekali ngn holder dia dalam rm12.90 kot kalau tak silap la tapi alang alang tgk ni murah sangat kot dengan dapat holder dia lagi...mmg terus grab tak cakap byk la kan...


alang alang banyak ni kan...nnt nak bg kat laki aku satu utk dia bawak...buh dalam back pack keja dia...tu pun kalau dia ingat nak pakai la kan...pastu leh bagi kt angah sama....hihihi...i is suka u olls...


comel ja ehh lombuuu moo moo ekau duduk kek beg bunjut eden tu haaa....

 so korang2 yg obsessed dengan kebersihan n sentiasa rasa gelimat tu...mmg elok sgt beli menda alah ni...sila lah ke parkson utk membeli yoo...



moi fav bag design currently.....

by Alia Farhan, 1:50 AM
fav bag aku currently bucket bag....
atau drawstring handbag....


                





berkenan betul aku...
lagi2 kalau coklat....
bru gila vintage.....
suka sgt kot....

dok aim bucket bag from coach....tpi rasa mcm rugi ja bli bucket bag coach....dah la mahai...kecik....beli yg guess sudahh.... murah skit.......

korang suka patent beg mcm mana?
aku mmg obsess dgn totes n bucket bag ni.....

xkisah la takdak brand skali pun...kalau cantik di mata aku...mmg aku beli ja....

cepatnyaaa

by Alia Farhan, 10:28 AM
cepatnya masa berlalu...

rasa mcm baru ja eksaited preknen...then eksaited dgaq heart beat dia...pastu eksaited kna kick ngn dia kt dlm perut...pastu eksaited nk tau gender dia....then eksaited nk scan 4d tgk muka si kenit dlm perut mama dia ni....bila da scan asyik usung n sikit2 tgk gmbaq scan 4d baby duk tgh senyum kt mama n papa dia yg duk eksaited sgt sruh doc teropong dia...

pastu masuk pulak fasa eksaited nk tunggu bb keluar bila da ranum tu nak2 bila da tau dilated 4cm...tgk2 2 hari dilated 4cm...without any contraction n pain at all smpi last2 kna akur jgk kna csec....janji baby selamat ja...

eksaited nk tgk baby punya psal rasa takut nk kena csec pun hilang mcm tu...rasa ngilu n rsa Dr Haida kwan angah tekan2 perut nak keluaq baby pun boleh ingat...takdan mama nk tgk baby makngah dia da bwak larik keluaq tunjuk kat papa dia dlu....

comel sgt awak masa tu Adriana mcm ice age baby sgt.....sekarang pun comel cuma da semakin ayu pulak...first time pegang awak Adriana mama rasa mana lah org yg paling bahagia dlm dunia....syukur tak terhingga... bau syurga tu mama still ingat...wangi sgt...skrg pun wangi...kdg2 ja masam bau susu....hihi....

pappppp......
tengok2 awak dah cptnya membesaq Adriana...cpt sgt!
dan mama pulak mkin tua....huhuhu....







cepatnya masa berlalu....
semoga anak mama ni sentiasa menjadi muslimah yg berguna...anak yg solehah....dan sihat selalu

mama n papa heart u so much syg.....

mcm xreti ja nk pnggil aeon...nk jgk pnggil JJ...huahua....jj ni mmg selalu jd pilihan tmpt2 nk shopping grocerries ka baju ka chillex ka...bla bla bla

tapi aku. bukan nk cita psal shopping kt situ....tp aku nk cita psal nursing room kt situ....seriously aku kagum...aku bg 5 bintang kt arkitek jj ni....gika kentang aku impress gila2...

jakun sekejap di situ...

spacious....ko boleh cuci bontot ank kau...bukan ko sorg jer tp 2 3 mak2 lg leh nyelit skali....



sorry gmbaq aku poor quality...my bad
siap ada balance scale lgi...bru aku tau anak aku yg 1thun 4 bulan ni baru 10.05kg...selim...mama n papa dia ja debab debobbb


ni tmpt utk anak2 nk main ka bila da penat nk jln2 kt dlm mall tu kan....siap ada water filter dgn ayaq sejuk panas bagai...mmg curlass kau mariaaaa....



ni pulak msuk lgi ke dalam ada lagi 2 bilik kecil utk ibu2 mnyusu khususnya....yeayyy...thumbs up...mmg sgt selesa la aku nursing adriana kat.sni...xdak gangguan...Adriana pun selesa ja...siap sofa sedap bagai...mama dia pun mcm nk lena sekali tahu....

sebenaqnya byk lagi gmbaq yg aku nk amik but since Adriana da mula nk jdi hulk kt dlm stroller dia....maka eloklah mama dia sedaq diri dan cepat balik....

apapun mmg kelasss laa....
mmg pilihan aku ssgt sbb dia pnya tmpt aku nk nursing Adriana pun selesa....
lepas ni mmg akan selalu shopping kt sni la nmpk gayanya....

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS