let it go....

by Alia Farhan, 8:59 AM


dats what i do now....

posted from Bloggeroid

rindu aaa rinduuuu

by Alia Farhan, 5:27 AM



rinduuuu aaa nk tgk cita ni

rindu hero eh alia???

ehhh rindu nk tgk pompuan tu gedik2...laki tu pun sama gak...ehhhh...

tpi yg pasti part dua2 duk gedik kami laki bini tgk pastu duk renyih smpi ke tinga.....
tingat zaman bercinta lew tewwww.....

pangggg satu dassss

ok lah...
apapu ammar n izreen....
u guys rock aaaa!!!

ammar n izreen kompem meletup pasni...ammar kompem jdi hero sokmo aa pasni....
aku rsa ammar bahrin ni lg nsem dr aaron aziz kot....kottt....kotttttt

ok lah....

babai....

kerana terpaksa aku relakan abihhhh....


okei...
babai...
babai betul2 ni...

chowww

posted from Bloggeroid

i quit...

by Alia Farhan, 8:05 PM
yeah...

i quit from my current job....


tipu lah klau aku kata aku x sayang ibiden tu...sgt tipuuuu....
dr plant 1 tu x siap lgi pun aku da keja kt sana....

employee num pun org ke 77...
num ong aku betul ni....

tp aku percaya Allah ada lg percaturan yg lebih hebat utk aku....

n aku pasti...rezeki aku bukan kt tangan Si A atau Si B....
tapi yg pasti di tangan Nya yang Satu....


whatever it is...
the future is still wide open for me to treasure...

In Sha Allah...if according to the plan...i will do something that i love....
no more pressure....
more time wif my familia....my dotter...

ok lah...
gtg.....

i'm taking the cough syrup n it made my head spinning around...lalok....nak tdoq jap.... (i'd been 5 days on off high fever...semoga Allah hapuskan segala dosa2 ku dengan sakit yg diberikanNya...Amin)

tolong doakan aku sembuh cepat ya...xnak la kena admitted....penat nnt kena drip...sbb mmg kompem2 kena sbb alu da dehydrate teruk gila....bibir pun kering...mana pernah bibir aku ni kering...haih laa

posted from Bloggeroid

wehuuuu....
sapa suka make up angkat tangan cepatttt.....

sapa byk make up bersepah2 mcm aku nk angkat tangan cepat......

sapa dah buntu nk simpan mcm mana angkat tangan cepatttt.....

ya lah ....
ya lah....

bukan korg ja buntu...

aku pun buntu kdg2 bila tgk brg2 make up aku brsepah2....

makaih......
serabut kdg2 tu....
nak cpt2 cri...jdi lmbat pulak nk bersiap kan....
cik abg da hangin duk tunggu....

so meh aku nk bg solution terbaik kt korg...



mcm best ja kan menda alah ni....
mcm comel jer...
mcm cantik jaaa
bila make up korg yg byk2 tu kt dlm ni kan...


boleh pusing2....
dan yg pling penting boleh simpan byk gila kot.....
up to 200 items...mak aih...
gila mak jemah...
brg make up korg x sebanyak tu pun...korg leh simpan accessories korg..pandora korg....mcm2 lah


boleh tarik2 gitu korg...
bagus kan....

kalau korg berminat dgn glam caddy yg glam gila ni...meh la order n beli kt aku meh....


RM75 SAJERRR...WITH FREE POSTAGE...
SABAH SWAK ADD RM5

mcm biasa...whatsapp mak jemah ok... 0133363775 to order

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS