wehuuuu....
sapa suka make up angkat tangan cepatttt.....

sapa byk make up bersepah2 mcm aku nk angkat tangan cepat......

sapa dah buntu nk simpan mcm mana angkat tangan cepatttt.....

ya lah ....
ya lah....

bukan korg ja buntu...

aku pun buntu kdg2 bila tgk brg2 make up aku brsepah2....

makaih......
serabut kdg2 tu....
nak cpt2 cri...jdi lmbat pulak nk bersiap kan....
cik abg da hangin duk tunggu....

so meh aku nk bg solution terbaik kt korg...



mcm best ja kan menda alah ni....
mcm comel jer...
mcm cantik jaaa
bila make up korg yg byk2 tu kt dlm ni kan...


boleh pusing2....
dan yg pling penting boleh simpan byk gila kot.....
up to 200 items...mak aih...
gila mak jemah...
brg make up korg x sebanyak tu pun...korg leh simpan accessories korg..pandora korg....mcm2 lah


boleh tarik2 gitu korg...
bagus kan....

kalau korg berminat dgn glam caddy yg glam gila ni...meh la order n beli kt aku meh....


RM75 SAJERRR...WITH FREE POSTAGE...
SABAH SWAK ADD RM5

mcm biasa...whatsapp mak jemah ok... 0133363775 to order

posted from Bloggeroid

cepat lah cepat

by Alia Farhan, 8:21 AM
cepat lah cepat...
cepat lah dua bulan berlalu...
xsabaq dah ni...

penat...


titik!

my sunday...

by Alia Farhan, 11:31 PM
hola....

hows ur sunday??

me?

a bless one with my lovers...

a good homecooking(ehh puji diri sdri pulak)



yeah simple....tpi simple yg sedap kennn

and also a quality time with my hubby n little princess...


dia da tdoq...
now mama pun nk join skali...

okei babai...

posted from Bloggeroid

cereal dispenser murah2

in , by Alia Farhan, 7:15 AM
hi...
korang2 yg suka bfast cereal n nak feeling2 mcm kt hotel kan...
meh la grab cereal dispenser ni....
tak rugi pun beli...
lgi2 bila terhidang mcm ni...
anak2 pun semangat nk bfast...
lgpun bfast kan penting utk kita...
bukan kata anak..kita yg tgk ni pun nmpk ada mood ja nk breakfast kan...
nak single...
double pun ada....



single
RM50



double
RM65

boleh whatsapp 0133363775 utk order ya...

posted from Bloggeroid

feel like....

by Alia Farhan, 9:43 AM
adoihh

tetiba rindu nk p cameron highland...
camno ni????
nk hirup udara nyaman kt cameron

tak tahan nk breathe in breath out chemical2 kt ibiden tu....

lagi 2 bulan ja alia....

hang in there!!!


breath takin scenery!!


uwaaaa...nak p
semalam pun jdi la..
2 mlm boring kang



green n fresh!!!

seriously want to go there!!!

posted from Bloggeroid

food review: Manhattan Fish Market

by Alia Farhan, 9:04 AM
nyummmmsss
tu la perkataan yg kluar dr mulut kan everytime nk mkn kt sni...

klau org yg suka mkn fish2 ni...
Manhattan mmg sesuai utk korg mai mkn...
worth ur cents la org kata....

dis plater comes with 2 drinks
2 cowders
for only RM49.90



dis one plak order asing....
sbb Amir mmg suka sgt bb octopus kan...
RM9.90
sedap pun sedap




yg ni plak RM5.90
teringin punya psal mac n cheese ni...
tp rsa dia kureng lah bg aku...

apapun...mmg sedap la...sbb mayb sbb dah lama kot xmkn kt Manhattan ni...
mula2 ingat nk mkn kt Sushi Tei tp tgk meja yg frenly utk org yg ada bb mcm kmi ni penuh...maka tak jadi la ber sushi tei...
kalau tgh lapaq ni mau hentam sushi more than RM100 kami 2 org ni...
better not....

zaman inflasi..kena brjimat cermat...
ehhhh...
xpa lah weekdays ni kita mkn kt umah ja ya papa...
nnt mama masak apa yg ada kt dlm peti ice tu

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS