my sunday...

by Alia Farhan, 11:31 PM
hola....

hows ur sunday??

me?

a bless one with my lovers...

a good homecooking(ehh puji diri sdri pulak)



yeah simple....tpi simple yg sedap kennn

and also a quality time with my hubby n little princess...


dia da tdoq...
now mama pun nk join skali...

okei babai...

posted from Bloggeroid

cereal dispenser murah2

in , by Alia Farhan, 7:15 AM
hi...
korang2 yg suka bfast cereal n nak feeling2 mcm kt hotel kan...
meh la grab cereal dispenser ni....
tak rugi pun beli...
lgi2 bila terhidang mcm ni...
anak2 pun semangat nk bfast...
lgpun bfast kan penting utk kita...
bukan kata anak..kita yg tgk ni pun nmpk ada mood ja nk breakfast kan...
nak single...
double pun ada....



single
RM50



double
RM65

boleh whatsapp 0133363775 utk order ya...

posted from Bloggeroid

feel like....

by Alia Farhan, 9:43 AM
adoihh

tetiba rindu nk p cameron highland...
camno ni????
nk hirup udara nyaman kt cameron

tak tahan nk breathe in breath out chemical2 kt ibiden tu....

lagi 2 bulan ja alia....

hang in there!!!


breath takin scenery!!


uwaaaa...nak p
semalam pun jdi la..
2 mlm boring kang



green n fresh!!!

seriously want to go there!!!

posted from Bloggeroid

food review: Manhattan Fish Market

by Alia Farhan, 9:04 AM
nyummmmsss
tu la perkataan yg kluar dr mulut kan everytime nk mkn kt sni...

klau org yg suka mkn fish2 ni...
Manhattan mmg sesuai utk korg mai mkn...
worth ur cents la org kata....

dis plater comes with 2 drinks
2 cowders
for only RM49.90



dis one plak order asing....
sbb Amir mmg suka sgt bb octopus kan...
RM9.90
sedap pun sedap




yg ni plak RM5.90
teringin punya psal mac n cheese ni...
tp rsa dia kureng lah bg aku...

apapun...mmg sedap la...sbb mayb sbb dah lama kot xmkn kt Manhattan ni...
mula2 ingat nk mkn kt Sushi Tei tp tgk meja yg frenly utk org yg ada bb mcm kmi ni penuh...maka tak jadi la ber sushi tei...
kalau tgh lapaq ni mau hentam sushi more than RM100 kami 2 org ni...
better not....

zaman inflasi..kena brjimat cermat...
ehhhh...
xpa lah weekdays ni kita mkn kt umah ja ya papa...
nnt mama masak apa yg ada kt dlm peti ice tu

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS