sick....

by Alia Farhan, 9:12 AM


currently i'm sick...
with ON OFF pain....
hope to recover soon....

penat dah......
but at d same time i redha...
this is d test for me....
thanks Allah for this test....

to my dearest customers,
please be patient....
will post out ur orders by next week...
tak dak istilah nak tipu duit korang tauuu....
i'm not new in this bussiness n i will never kill my bussiness this way....

sorry tau korang....
jgn marah ya.....

gud nite korang....
i lap yu....

posted from Bloggeroid

insomnia

by Alia Farhan, 1:04 PM
tolong!!!!
adakah aku insomnia???
now at 4.01am stil awake...
badan da penat but my eyes stil cant shut..
oh my....
what happen to me???
tdi dah la jatuh mcm nangka busuk...
n my pinggang now da sakit gilaaaa....
Allah nak duga lagi sekali...
mungkin sbb selalu lupa kat Dia kot...
haihhhh...

dah mata ni kenapa?
stress n depressed sgt kah aku lately ni?
yes i am...
indeed....
sgt kot...
maybe......

kalau dak....
xkkan la aku nak ni kan....

ok lah...
nk try jugak pejam mata rapat2....
hopefully by 6 am boleh bgun n my pinggang got no problemo...

Assalamualaikum

posted from Bloggeroid

MC

by Alia Farhan, 3:22 AM
aku tak paham...
kenapa nak kecoh2 psal MC aku?
apa yg peliknya klau aku ke sana sini time aku MC?
helloooo...

aku MC 2 weeks...standard la utk org yg operate buang tonsils...

gila kecoh....

aku update psal bisnes2 aku pun korg nk kecoh...serious aku xpaham gila...

klau nk MC lama2 p la operate buang apa yg hampa nak...

xyah nk kecoh satu dunia...

tolonglah jgn dengki sgt....

yg sakit kt dlm tekak aku...

in between aku MC tu tau ka brpa kali aku sakit n demam sbb body aku nk recover...
sbb tu la standard doc akn bg 2 weeks MC...

sudah2 la nk kecoh2...
mnyampah tau dak...
menyampah.....

motif?
gaji aku pun bukan byk mana...
yg asik dengki kan aku kenapa....

mcm kan xda menda lain....
bila aku sakit...senang2 la cari point itu ini nak cari psai ngn aku...

masa aku all out untuk cmpany macam org gila...ada korang ingat balik?

ka ingat time aku ada masalah ja???

patut kah aku stay tempat mcm ni???

posted from Bloggeroid

tak paham

by Alia Farhan, 6:25 AM
boleh sapa2 bgtau aku apa mksud ni....

iolls....amenda tu?
uolls aku paham la...
apa yg iolls nya...???
sapa2 boleh xplain kt aku tak?

pastu congrates....
kenapa congrates?should b congrats kot kan...celah mana mai rates tu???

pastu aq...
aq ganti diri aku...
why q????
why???
ssh ka nak type AKU??
xpun guna ja I...satu huruf ja...senang...bunyi pun kelassss...

ok lah....

aku tgh tgk Adriana membebel kat papa dia....


muahaha...
membebel sambil cubit2 pipi papa dia...

posted from Bloggeroid

bagi korang2 yg ada anak yg aktif conteng2 tu...jgn halang mereka berkarya...

apa kata korang hadiahkan diorg chalkboard/blackboard wallpaper











dah pulak tu senang tanggal kot...
xperlu risau2 melekat bagai...



boleh jugak wat hiasan...
use our imagination k...
sapa yg berangan2 nk jdi cikgu masa kecik2 harus ada ni satu kt rumah...korg ajaq anak korg pulak...


harga??

murah ja....
RM37 /roll
ukuran 45cm x 200 cm...

berbaloi beli ni tauuu

whatsapp ok klau nk beli 0133363775

posted from Bloggeroid

shake and take murah

in , by Alia Farhan, 10:05 PM
salam....

bgi pnggemar fruit smoothies mst wajib ada shake and take kan....






senang nk blend fruit korg tu kan...





pastu boleh terus mnum dr botol tu ja..xleceh mcm guna blender2 kt rumah
.kena transfr bagai kan...silap2 nnt ada rasa smoothies bwang or cabai..uhukk uhukkk...tak suka kan..


botol pulak bukan satu...tp 2 hokeyyy.....

harga??
murah ja dik non

RM65 jer.....

cepat whatsapp kak jemah 0133363775 ok...

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS