posted from Bloggeroid

Since my beauty trial success. .maka dgn ini beta nk kongsi crita mcm mna nk wat honey+vit c masker!!

Bahan2:


* few drops of honey


* 1 piece of Shaklee vit c plus 500mg
N not to forget few drops of water (masak punya ya )

How to:
Mix all the ingredients in small container...senang nnt yg balance boleh simpan dlm refrigerator. ..bila nx nak pakai sejuk2..
Pakai for 15 mins...then rinse with water...
Muka korg akan rasa fresh n best...pores pun lama2 akan mngecil..n muka korg akan nmpk glowing gitu...
Aku da pakai dua kali..ada lgi balance...
Best gila kot...
No need to buy masker dah pasni...
Home made sudah...
Lgi fresh n best...

Nota kaki:takdak vit c shaklee..pkai vit c lain pun boleh..tp kalau korg nk cri vit c shaklee boleh WA aku ok...0133363775

posted from Bloggeroid

Cheap nursing cover

in , by Alia Farhan, 10:21 AM
Disebabkan aku nak abiskan stock nursing cover ni..lai lai...
Aku juai murah2 jer..
Tak mahai pun..


Kain tak panas...
Lebar...leh cover perut...
Selesa lah yg penting
Brapa harga dia???
Murah ja....
RM35 JERRRR
SERIUSSS
RM35 JERRR...DIULANG RM35 JERR

So sesapa yg brminat dgn nursing cover ni..boleh terus whatsapp aku jer...
Ni num 0133363775

posted from Bloggeroid

New hope perhaps?

by Alia Farhan, 10:02 AM
Currently been looking for a new job...
Sebab apa?
Of course because aku rasa apa yg aku wat skarang hnya lah 1% of what I learnt in chemical engineering school before...oklah2...1% mcm pembohong sgt lah pulak..suka nk melebih2 lah kan...I up to 5% la kan..
Its not like I hate this job...but mainly because I cant see I can grow no where from my current job...
Keep doing routine jobs..tak thrills langsung rasa...
Rasanya my study time dulu lgi challenging nk mamposs....
Nk kena present itu ini...ini tak...bila aku voice out n give some opininions trus kena carasss...mainly sbb cost la...
Arghhhh..untung billion2...nk wat d bottlenecking pun xnak..ecewah..da lama tak guna word d bottlenecking ni...
Mmg la aku rasa ok senang...keja aku p keja wat menda yg sama..but as human..aku rsa mcm tak ckup...I want more...sebenaqnya aku give up pun ada jugak...
Fed up dgn perangai org tu takyah ckp la..
Apa pun...aku harap2 sgt aku dapat keja yg relate sgt2 dgn apa yg aku blajaq dulu..so dat aku boleh brush up aku pnya skills...boring wei...muak wei...bukan job scope kita pun kita kena wat apa citaaaa??


Bukanlah aku nk keja yg mncabar smpi nk keja kt oil n gas field...idokler gitu...
But I want a job that can satisfy me...
Please pray for me;)
Tiap2 kali solat duk berdoa moga2 dpt la keja lain yg lebih better...yg mana company tu much more better in terms of benefits and others...

Ok bai...
Off to bed now....
Zzzzzz

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS