Si budak bam2 yg tension tgk papa n mama makan...


Adoi...kompius mama tgk kamu ni Adriana ni...ni kompem mcm perangai papa!!


Papa n his lil angel..


Gerammmnyaaa budokkk ni


Train in d restaurant


Mama nk camwhore sat..

Presenting the food!!


Ceaser salad


Garlic bread


The steak! Tenderloin one...not bad...tebal kot dia pnya meat tu...sedap mmg sedap...tpi prefer lgi Tanesse dgn New York Steak dekat TGIF...that one mmg ikut my taste buds. ..arghhh..tetiba drooling plak teringat TGIF pnya steak....oh my!

posted from Bloggeroid

Sorry yer

in , by Alia Farhan, 6:30 AM
Nnt bila2 aku up kan entry resipi okey? Sejak2 jdi mak ni asik cita psai motherhood ja..lupa nk up selang seli dgn resipi kan..my bad...
..............
..............
.............







posted from Bloggeroid

rasanya macam da lama da kata nk wat review psai Rumble Tuff Duo Breast pump ni...rsanya dis pump mcm sangat savior kot..kalau tak kena la aku beli Medela Freestyle tu kan..dah la mahai...3 or 4 kali ganda harga rumble tuff...depends kat mana beli medela FS tu la kan...
since pump ni sgt bgus....4 in 1 kan...double boleh...single boleh....electric boleh..battery boleh...manul pun boleh kn...so I decided nk jual pump ni....bukan yg second hand...but new one...so sesapa yg berminat boleh la dapatkan...n check my fb page...click here

ok back psai pump ni...
apa yang aku suka sangat?
  1. sgt murah untuk double pump kot
  2. ringan...lgi ringan dr FS kot
  3. boleh convert to manual & single pump & battery
  4. suction tak sakit..boleh adjust level suction
jangan tak caya disebabkan jatuh cinta ngn RT ni...aku beli dua kot...satu spare pkai kt umah..satu lgi untuk pakai kt kilang or travel...beli dua pun harga baru setengah harga FS yg aku gila2 kan sgt dulu tu..nasib aku wat keputusan bijak beli RT instead of FS...
at first masa aku ckp kat Amir aku nk give a try to RF instead of FS..membebel jgk dia...dia kata duet da spare kan utk FS...kenapa nk change to RT plak..so discuss pnya discuss...aku pun pujuk dia..why not give a try kan...lgi pun tak semestinya murah tu tak berkualiti kan....just because dis brand still new in the market..so harga dia takdak lah mahai kan....tp time aku beli few months back takdak la semahai la ni...hihi...mahai2 pun still x semahai FS kan...
so i would recommended to all new mothers out there...give a try to dis brand...murah pun murah...boleh like my page ya..boleh search kat FB: Arissa Mama  n Baby One Stop Center...byk lagi brg2 baby lain yang juai kat sini..

Untungnya jadi wanita...

in , , by Alia Farhan, 6:39 AM
pic credit to fb/ibumengandung
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS