Barbie doll look...

in , , by Alia Farhan, 8:23 AM

Sapa kata kita takleh ada kulit ala2 barbie doll?
Buleh ja kalau kita pandai pilih product kan...sekarang ni mcm2 product juai kat pasaran mcm goreng pisang panas....up to u guys nk pilih yang mana....pandai2 lah nilai....review balik baik buruk product tu kan...



Nk kata barbie doll tu idak lah kan...make up pun cenggitu ja....tapi rahsia aku satu ja...mmg aku pkai naturactor pun...so dat make up aku long lasting...dan nmpk flawless n moist ja skin aku ni....
Yang best nya psai naturactor ni...makin berpeluh..makin make up kau jadi well blend...sebab tu aku suka sangat....


So ni lah code2 naturactor...mcm aku pnya skin...xgelap n tak la puteh so aku pkai la code 151...
So kalau ada sesapa yang nk order kat aku...boleh la berbuat demikian...
Satu bekas RM40 ja....
Bleh whatsapp aku kat 0133363775


Ni make up smalam...nmpk mcm tanned sket sbb guna bronzer...

posted from Bloggeroid

Make up tuto I

in , by Alia Farhan, 7:30 AM
Random pics found in the net...
Feel free to try them....





posted from Bloggeroid

Sentappppp...

in , by Alia Farhan, 2:07 AM
Kisah dia mcm ni...aku da 2 3 hari aku duk kata aku lapaq steak..


Steak mcm ni haaa...

Tapiiiii....bleh plak laki aku heret masuk Seoul Grden....pasrah n sentappp ja lah....telan seoul garden pun rsa xsdap...muahaha....over!



Tekak ni automatik ja st tak sedappp....wuuuu...

Nak steak!!

posted from Bloggeroid

Done doin laundary things for my baby's cloth....cloth diapers...n etc...bleh tham jugak penat ya nk jemoq satu2 baju2 kecik tett tu...tapi comelnya Ya Allah...bila da kering tu...lipat masuk dalam kotak...haihhh
..da byk rupanya baju2 baby A aku ni ya..hee...so comellll...mama love it sk much....


Bleh tahan byk jgk kn...semua tu bukan utk new born ja...pelbagai size ada...utk newborn sket jaaa...


Ni cloth diapers dia yg cartoon2 n comel2..ada lg dalam kotak tp tak bwak keluaq....malas!


Ni basuh first round utk mnjamin serapan dia...total kena 3 kali basuh...utk inner ja...shell skali baduh da ckup


Ni shell dia or outer layer dia...colorful kan...mak jemahh liokkkeee yuuuu...

Japg pas makan...nk p beli brang2 mandi baby sat ngan Amir...yang tu dgn medela FS ja yg tinggai...yg lain Insya Allah da ready smua dah...
Ohhh ya...finally we decided that i will deliver my baby kat hospital Angah reja...fuhhh legaaa noksss....


Disebabkan kemalasan hari ni...msak ni ja for luncheon....harapnya malam ni Amir wil belanja me steak....teringin....ohoiii

Ok lah...gtg

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS