listen listen listen...

in , , by Alia Farhan, 5:56 AM

Amek la hg kak pah oi...tu la....nk ckp tak pikiaq dlu....nama ja degree level.....malu kak pah oi...malu....satu malaysia malu dengan hg ni....

Listen listen listen listen kak pah listen....
When i speak...u listen....
Kucing ada masalah...anjing ada msalah...tpi pling byk msalah jerung or jaws...u know jaws?

Wut de heck kak pah oi?
Apa kena ngn hg ni kak pah....dont ur parents teach u d word respect?!!
Mmg patut pun hg kena parodi...
Wut u call urself...presiden suara wanita satu malaysia?oh my...please!u want to represent me n others?sorry....i'm affraid all the women in malaysia dont want too!!!even cats...dogs or jaws dont want u to represent them....
Y?bcause i never see such an arrogant person like u....do u think this company only belong to ur fav government...or BN?n others who didnt support the government side didnt belong here?kamon lah....enuf wif dis stupid ideology....we kinda of sick listen to this kind of answer been given by people like u....come again...are u dreaming of becoming the next politician?ask urself..who's going to vote for u with dis kind of attitude?blurghhhhh....
Shame on u kak pah....n also shame on d others yg seronok dok clap their hands while dis lady keep on smashing that young lady in a rude wayyyy....
N for those gov supporters....please dont give us this kind of answer sbb kita semua as malaysian citizen nk yg d best for our country...for our kids...nobody wants a bad thing for our country....susahlah...kalau apa menda yg kerajaan buat smpai xboleh ditegoq n diperbaiki..baru nak suggest dah kena halau p negara2 lain yg kita bg contoh baik dr segi tu ini....bab harga minyak tinggi dr negara pngeluaq tu dok simpan...hat yg murah dr negara bukan pengeluaq minyak boleh plak dok compare ya?kalau mcm tu smpai bila pun xmaju...sbb kerajaan selesa sgt....xdak org pun nk say NO kalau ada dasar2 yg tak brapa betul...
Afterall kata negara democracy.....tahu kot apa tu democracy kan?
Suh pasni jgn duk otak sempit sangat...asik2 solution dia sruh orh blah dr negara ni...apa hingat negara ni abah kau yg pnya?!

Published with Blogger-droid v2.0.10

la tahzan

by Alia Farhan, 7:56 AM

Always my best theraphy to listen whenever i stress or sad..

La tahzan...bersabar lah wahai hati...sesungguhnya Allah bersama kita

Published with Blogger-droid v2.0.10

My baby...

in , , , , by Alia Farhan, 6:44 PM
Hi mama n abah....


Cheese!

Heee...senyum plak baby mama n abah ni kn....heee...gewamm ni...pipi mcm toing2 kan....
So kiut.....dah la senyum....mcm tau2 ja org duk teropong dia kan....
Okai baby...pliz take care...jgn flying kick mama kuat2...
Mama n abah cant wait to see u lil precious...
To shower u wif lots of love....
Till d next teropong session baby boo.....

Xoxo,
Mama n abah love u baby boo...

posted from Bloggeroid

andaiku bercinta lagi

in , by Alia Farhan, 6:46 PM

Ok noks....mak jemah sedeyyy tau tgk videoclips ni...hati dan perasaan mak jemah meronta2...ohhh no...kalau laki mak jemah...agak2 dia nanges mcm ni ka idak?....
Tpi kan...off topics sat...mak jemah rsa lagu ni patut menang vocal trbaik msa ajl hr tu...boring lah mak jemah asik si awan nano nano nano tu ja menang....xkoser mak jemah!
Pastu lagi satu kalau dgaq lagu ni...mst mak jemah terbayang muka syamsul yusuf tu...sbb lagu ni kan ost cita ameera kan...ala yg dia brlakon ngn rita...yg rita xleh ada anak n dia suh syansul tu kawen ngn zarina yg saiko gila tu....
Mana nk cri wei laki mcm tu....
Oklah...
Dah2 la melayan perasaan....
Bebi dlam perut asik duk kick boxing mama ni apa cer?kena tempias mama dia yg duk feeling2 layan lagu ni ka...
Ok lah...chow...
Babai

Published with Blogger-droid v2.0.9

I'm 25weeks. ..

in , by Alia Farhan, 5:52 PM
Mama...i'm 25 weeks now....

Baby, please be strong....mama will always pray for u my dear baby boo..

posted from Bloggeroid

Shoppin haul for a brand new year

in , by Alia Farhan, 7:17 PM
Bukan nk membazir...tpi di awal kesempatan thun bru n bila duet bonus masih berkepuk2 eloklah duet tu digunakan utk mbeli berbagai2 keperluan rumah....
Contoh2 nya;


Bed sheet baru...kena pelbagaikan collection...lgi pun aku mmg nk sangat yg plain mcm ni...bukan sesaja nk memebazir mcm syaitonnnn nirajimmmm k...


Frame gambaq from daiso...lima hengget ja yuuu


Baju preggy...mcm xdak beza ja bju preggy ka dak....muahaha


Half moon beads shawl...murahhh siot...rm50 ja sati..selalu pling murah pun aku tgk on9 n kt uptown rm75...so i save a lot right?


Last but not least...my routine skincare product...clinique!wajibul ghunnnah ni...stock dah abeh yuuu...

So sekian....
Report beli brg2 bebi tak keluaq lgi...stay tune....

Xoxo

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS