My baby...

in , , , , by Alia Farhan, 6:44 PM
Hi mama n abah....


Cheese!

Heee...senyum plak baby mama n abah ni kn....heee...gewamm ni...pipi mcm toing2 kan....
So kiut.....dah la senyum....mcm tau2 ja org duk teropong dia kan....
Okai baby...pliz take care...jgn flying kick mama kuat2...
Mama n abah cant wait to see u lil precious...
To shower u wif lots of love....
Till d next teropong session baby boo.....

Xoxo,
Mama n abah love u baby boo...

posted from Bloggeroid

andaiku bercinta lagi

in , by Alia Farhan, 6:46 PM

Ok noks....mak jemah sedeyyy tau tgk videoclips ni...hati dan perasaan mak jemah meronta2...ohhh no...kalau laki mak jemah...agak2 dia nanges mcm ni ka idak?....
Tpi kan...off topics sat...mak jemah rsa lagu ni patut menang vocal trbaik msa ajl hr tu...boring lah mak jemah asik si awan nano nano nano tu ja menang....xkoser mak jemah!
Pastu lagi satu kalau dgaq lagu ni...mst mak jemah terbayang muka syamsul yusuf tu...sbb lagu ni kan ost cita ameera kan...ala yg dia brlakon ngn rita...yg rita xleh ada anak n dia suh syansul tu kawen ngn zarina yg saiko gila tu....
Mana nk cri wei laki mcm tu....
Oklah...
Dah2 la melayan perasaan....
Bebi dlam perut asik duk kick boxing mama ni apa cer?kena tempias mama dia yg duk feeling2 layan lagu ni ka...
Ok lah...chow...
Babai

Published with Blogger-droid v2.0.9

I'm 25weeks. ..

in , by Alia Farhan, 5:52 PM
Mama...i'm 25 weeks now....

Baby, please be strong....mama will always pray for u my dear baby boo..

posted from Bloggeroid

Shoppin haul for a brand new year

in , by Alia Farhan, 7:17 PM
Bukan nk membazir...tpi di awal kesempatan thun bru n bila duet bonus masih berkepuk2 eloklah duet tu digunakan utk mbeli berbagai2 keperluan rumah....
Contoh2 nya;


Bed sheet baru...kena pelbagaikan collection...lgi pun aku mmg nk sangat yg plain mcm ni...bukan sesaja nk memebazir mcm syaitonnnn nirajimmmm k...


Frame gambaq from daiso...lima hengget ja yuuu


Baju preggy...mcm xdak beza ja bju preggy ka dak....muahaha


Half moon beads shawl...murahhh siot...rm50 ja sati..selalu pling murah pun aku tgk on9 n kt uptown rm75...so i save a lot right?


Last but not least...my routine skincare product...clinique!wajibul ghunnnah ni...stock dah abeh yuuu...

So sekian....
Report beli brg2 bebi tak keluaq lgi...stay tune....

Xoxo

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS