i found this...

in , , , , by Alia Farhan, 4:58 AM
found these photos in my dslr....
jamu mata jom
 glorious laksa penang

 mixed grill @Nan Western...only in Penang


 siput belitung msak cili @Padang Kota


 seafood lasagna @Pizza Hut

 three platters apa ntah @Pizza Hut




actually dis one was likes ages ago...n i dont remember when actually...mayb somewhere around chinese new year if not mistaken..(ni pun sbb nk clear kn memory utk my big day..so dslr aku bgi kezen aku pegang..its always a saviour to have a second photographer..jgn la photographer aku kali ni wat tahikkk lagi sudahhh)...amir treat me for a dinner here..thnx hubby.....just njoy d photo ya




 his mixed apa ntah...beef...lamb n chicken

 mine salmon grilled...

 atas tu butter...melting lma2 bila duk atas salmon tu...
dapppnya dapppnya oii

ni pun marvellous... 

 mna lah gmbaq aku kn?maklumlah cam dekat aku..so aku la conquer...cik abg plak bz ngn tab...gmbaq aku ada kt tab jer lah jwabnya....

work and dot dot dot

in , , , by Alia Farhan, 8:20 PM
yeah i've been busy lately wif works and all the kerja kawen thing of cos...mama kept callin me for updates...boss kept came n see me for some of equipment "faulty" as they claimed..yeah a bit stress week ahead before my big day:(
fuhhhh...yeahhh how i wish i can take a week of before my big day..do all the pampering things to my body...face..ya know all d spa things...and for coz to ease angah n mama burdens as they had been helpin me a lot wif my wedding stuffies ya know...Ya Allah..how i wish i can do that...
but right now i'm gonna settle my works first before i can proceed wif my a week of for my big day n hubby side reception..or else "they" will kacau me during my special moment wif hubby...okai...see ya...

babai...






janji

in , , by Alia Farhan, 9:53 AM

Bahawasanya saya berjanji bila da kawen nnt...saya akan balik dri kilang awai...sblum kui 7 da blah dr kilang tu kecuali kalau equipmnt problem...meetin...dsb....

Diharap encik amir yg sedang mbaca blog saya ni memahami karier saya tak seberapa ini...


Terima kasih b...

Countin days to b ur wifey....


Published with Blogger-droid v2.0.4

11

by Alia Farhan, 1:14 AM

11 hri lagi oiiiiiii......

Adoyaiiiiii......

Babaiiiiii


Published with Blogger-droid v2.0.4

bebas bersuara

in , by Alia Farhan, 5:59 PM

Freedom of speech?do we hev one?cuba la hormat pendirian org lain...cuba jgn jdi racist sgt...tolonglah....la ni kununnya malaysia ni x aman sbb demo2 ni..kata demokrasi bai...kalau setakat kau tgk kt tb3 suku pastu hg sebok nk addresskn org2 yg join tu xdak otak la..bodo la..anjing la...lembu la...barua la...babi la...maybe kau patut tgk diri kau balik...as i said before..cuba respect pndirian org lain..ooo kau kata diorg nk ganas tak bertamadun?kalau polis tak provoke n over2 aku rsa xdak kot diorg pun nk ganas....pikir la sket...bersih kt london...adelaide...auckland leh ja wat scara aman...polis diorg pun xkacau psaipa yg polis malaysia sdri nk over?ok aku pham diorg makan gaji...tpi agk patut padan la..and lagi satu ada yg komen kt status fb aku kununnya malaysia ni da xaman sbb bersih ni...aiyaaa....wut a narrow minded la i tell u...ko rsa skrg ni aman sgt ka bila mna yg perempuan nk kuaq pun kena brjaga2 sbb byk sgt kes ragut...mak bapak dlm kerisauan sbb kes culik yg makin meningkat..blom lagi kes2 rogol smua...kau ingat sbb per smua ni...ni smua penyakit yg duk ada kt sesetengah rakyat malaysia...sbb kdar inflasi kt malaysia yg makin tinggi...kau ingat gaji tiga ribu skrg ckup nk tmpong idup oi?think again...apapun aku nk kata kt sni....everyone hev their own opinion n pndirian...n dat make us unique in our own way...dont just simply addressed anyone as i said before because u end up makin people look to ur as a person wif no brain....think before u say a word....respect d others as u would them to do so to u...


Published with Blogger-droid v2.0.4
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS