Stupida

by Alia Farhan, 8:11 PM
okei...last entri psal how worried i am last nite kan...so dis entri sbb celcom yg stupida....mmg cr psal btol la celcom ni...aku slalu perasan dlm sbln sekali...akn ssh nk cntct amir..mntang2 la kol kami smua free...1+5 la katakan..tp jgn la smp mcm tu...bg org risau ja...kol asik msuk voicemel ja...sms pon pending ja..mmg pening la aku smlm...last2 fb jugak yg ni ktorg smlm...sbb tu dia pelik apsal aku diam ja...tp bleh plak dia x msg ker apa..takut aku da tdoq...huhu...mcm la xtaw aku ni burung hantu....last2 dia restrt blik dia pnya fon br smua sms msuk.....apa pon dem yu celcom..so stupida!

RISAU!!

by Alia Farhan, 11:07 AM
okei...aku risau...dr td aku kol amir tak dpt2...smua msuk voice mail...Ya Allah...tlg la...rsa risau sgt....x suka...x suka...

mira bongek!

by Alia Farhan, 5:05 AM
mira dak umah aku yg bongek!x berak2 da 2 minggu...dok brcrita ttg hal berak dia yg x kuaq....dok bygkan mcm mana taek dia yg 2 minggu nk kuaq...okei...abaikan ya entri ni...

bohsan!

by Alia Farhan, 2:09 AM
apa la entri mcm ni kan...boring la eksheli...td br antaq fnal draft kt mr law...so by friday da leh dpt kot...so get ready nk p kl nk wat hardcover jer lah...huh....psal short sem..nnt la p jmpa pak usop...stadi sdri jer lah ...adoiii....mcm mana ni...risau!xpa...dis is my final....so kena wat baek2...jgn risau psal keja alia...Allah tu Maha Adil n Maha Penyayang...mst akan dia letakkan punya rezeki kt hamba2 dia yg rajen menuntut ilmu ni(cewah!rajen ka?)....kalo xdpt keja jugak by jan....smbg master la jawabnya cik alia!kena la pkiaq nk wat tittle apa pulokkkk.....oppppssss....mati!kawen lmbt la jwabnya!xmohhh....hrp2 sgt dpt la keja kan....kwn2 u ada keja kt manufacturing company ka...semiconductor ka...oil n gas ka(cecey...xleh blah)...HELP ME!!...huhu
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS