product review:SKII facial treatment essence

Alaa...ckap ja psal skII sapa yg tak kenal kan?product dri japang ni diprosess melalui fermentation of rice kan...dulu masa diploma n amek specialization in bioprocess...ada la jugak tnya my lecturer...about this skII ni...why d price is a bit high?major n big issue for a student like me at that mo…

Product Review: Good Virtues Co. Shampoo & Conditioner

Kali ni segmen product review nak cerita pasal satu produk yang best sangat!

Familiar tak dengan produk Good Virtues Co. ni??? Packaging dia kaa-chinggg betul!


Kalau sapa yang kaki lepak berejam-jam kat dalam Watson mesti akan familiar dengan brand ni. Good Virtues Co. Ni banyak di jual dekat Watson…

Product Review : Maybelline Fit Me Matte & Poreless

Hai...agak ketinggalan kannnn baru nak review Maybelline Fit Me gitewwww. Alaaa better late than nevaa rite? (Brit'ish slangggg plisss)


Will ya Fit Me???!!!

Selalu duk tengok dekat youtube banyak la minah2 salleh duk review best kan... alaaa kita pun sebab nampak macam best ja so apa lagi moh l…

Product Review : My Product Co beauty mask!

Hellooo hampa semua...Hari tu ada up gambar mekap kelam kabut nak ke hospital last week sebab suami kita jatuh moto ada kereta banggang kt jalan pegi bukak pintu luas2 tak tengok luaq..bumm kena laki aku...haihhh..tolongla korang2 yang bawak kereta tu please consider orang lain sama...lucky my husb…

Product Review : Garnier Color Natural

Ada sapa2 kat sini yang ada masalah uban tak? Kalau ada..kita gengggg... Stress ok bila selak2 rambut nampak uban merata. Walaupun jenis rambut tebal, and tak nampak pun uban tu.. Tetapi tetap eyes sore bila tengok uban-uban di sebalik rambut yang tebal ni.
Aku memang jenis rambut perang skit. Kalau…

Product Review : Rose Water Gel Cream

Haluuuu.. Hampa semuaaaa...
Disebabkan tengah bermalas-malasan di hotel.. Short getaway ja pun dekat Penang ni jugak Haa. So mari lah kita merajinkan diri untuk update blog ya.

Untuk kali ni nak story skit ya pasal product dari Mamonde.. Well known Korean beauty brand ya. Kat Malaysia rasa pernah n…

Product review : Rosetyara Beauty product

Hai korang. Kali ni nak cerita pasal CC Cream Rosetyara tau. Korang tau tak CC Cream tu stands for what? Untuk pengetahuan korang CC Cream tu stands for complexion correction cream. Kiranya kakak la kepada si BB Cream tau. CC Cream ni kira...all-in-one makeup and skincare formula lengkap dengan SPF…

product review: 2 way cake Pixy yang superb

Phewwww....
3 hri 2 mlm jaga Adriana kt hospital da membuatkan aku mcm pompuan yg tak terurus...muka sememeh mintak penamporrr....balik terus tdoq tak ingat dunia..dengan Adriana skali aku bg tdoq bwh ketiak aku..sudanya terjaga sbb mimpi ada kuceng mencakar...tgk2 si kenit ni yg mncakar2 mama dia.…