Showing posts with label vintage

new purse please...

in , , by Alia Farhan, 12:59 AM
sedang survey mencari purse baru....dah lama da pkai Guess ni..since 2008 kot...stil ok actually tapi ntah mcm dah lunyai ja...kira tgk la da brapa lama aku pkai purse ni...mmg berbaloi pun beli walaupun time tu student...terpaksa bkerja semasa cuti semester...nak pkai branded..sila lah kerja sendri..cari duet sendiri ya..takdak maknanya mama aka makjah nk bagi aku duet beli purse rege dekat2 rm200...mama aku part2 nak spoil kan aku mmg jgn harap lah..harapan je lah...
nak ka?jwab dia kumpul duet beli sendiri....

selalu jugeks mauk butik Guess dengan harapan adalah purse yg aku berkenan di hati...bila tengok ja...cissss design ntah hapa2 ja..baik aku design sdri..silakan design ya Alia!tapi serius purse Guess yg beli utk hantaran hari tu pkai kjap ja dah melepuh2 ja terkeluaq sana sini skin hampeh dia tuh..okai fine...pkai blik yang lama tu...
so now sebab tu la tgh survey2 purse fossil..yeayyy...fossil pun cantek...design agak memenuhi kriteria yg diinginkan....comels kan?
back side dia 

compartment dalam tu..

yang ni mcm comels jugak kan...vintage touch gitu..tapi tak tau compartment dlm dia mcm mana..kena p survey kt butik dulu la kalau getu...
hihihiii

so yang mana satu pilihan hati ku?

cath kidston...

in , , by Alia Farhan, 11:48 PM
yes...
cakap psai cath kidston....aku lah salah seorang peminat tegar cath kidston dek kerana design nya yang vintage2 n comel bangat tuhhh...
oiiii...mak tertarek kau noks....
dok usha2 dia pnya web..UK mari..nk kena tnya kawan den kat UK la..syib ka anis ka..mana tau kat sana ada promo..leh kirim kiriman kan..kan...alaa korang boleh lah ya....gue teringin bangat ni.....anak gue pun suka bangat dong..ehh pehal lu speaking indo ni?ohoiii
jom menjamu mata...

jug ada...ko hado?

handbag yg kiut...

paisley wristlet yg tomei2


purse yg kiut!

of coz la handbag yg super duper kiut..kaler fav haku lagi..hijau haaa...

barang kat cath kidston bukan limited to handbag..purse saja...malah ada mcm2 ag...ada brang rumah la....sumpah comel giler!aku la rasa comel giler..tak tau la orang lain rasa mcm mana kan...hehehe...
kalau tak caya click here....
kan2...comel kan...
kat malaysia ni xda ka butik cath kidston ni...suka2 kan kalau ada sini....kalau korg pernah jmpa..tlg la habaq mai kat aku kat mana...nnt leh cri...


ok lah chow....



handbags...

in , , , by Alia Farhan, 8:38 AM

Handbags....

Cant get enuff wif one only...

So sorry...

Those handbags are some of ky fav...

Some of them stil kt umah jitra..

Ada saoa2 tau kt mna i mean blogshop yg juai coach murah2?

Cant get enuff of it


Published with Blogger-droid v2.0.1

wordless wednesday

in , , , , by Alia Farhan, 11:01 PM












© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS