Showing posts with label espana

spain domination

in , , , by Alia Farhan, 9:23 PM

well said...
they won Euro 2008, World Cup 2010 and now Euro 2012...wasnt dat fantastic...
ecehwah...leh jdi pengulas kat Astro Sport Channel dok?waklu kan..
ye lah...aku ni da lama gila kot sokong Spain..sejak dr zaman abg Raul Gonzalez tu...Abg Villa tak dilupakan beserta abang Puyol..eceh..ada ka patut depa kata org yg sokong Spain ni adalah typical?apa kah typical nya d sini...siap list kan lagi kalau minat brasil ka england tu kira typical la..okeh brasil pun mmg aku sokong...including argentina la kan...tapi england a big NO WAY la kan...kalau kat sekolah dlu sapa sokong england kira hina gila doh...lagi sinis..ntah hapa2 la depa ni..termasuk la aku..selalu kutuk kalau ada org sokong England..mauaha...
aku dah lama sokong Spain..dr zaman depa tak dak menang apa2 Cup pun...lani they hev proved something to the world....the word domination ok...conquer bla bla...dats Spain!
rugi aku tak bet ngn laki aku ni..kalau dak ada nangeh lipat baju setahun...
tak sangka Torres yg selalu aku mrah tu leh dpt Golden boot...ecehhh...mcm kawan rapat ja kan...poyo lah...nasib abg Villa aku tak men..kalau men mmg lagi sayoq la Italia semalam...hahaha

tenkiu syg!

in , , by Alia Farhan, 2:01 AM
sorry for d late update.....
bein bz for nothin eksheli....
(hey!!mmg bz lah....bz kemas umah ngn brg2 from melaka...esk smp lg 14 kotak...mati!!)
ermmm
WC da abeh...
Me Espana pon da menang...
te amo...iniesta...
okei da basi
i know...!
apa pon pasni da bleh sokong blik KEDAH FA N REAL MADRID!
YEHUUU....
sob2 sebenaqnya agk sedey...
bila WC da abeh rs mcm bosan plak
boleh plak mcm ni kan
hev 2 wait another 4 years...
myb dat tym tgk sama2 amir kt umah....
sambil dua2 gadoh kena p bancuh susu kat baby ka...
ehh xmau la bancuh susu...
bf sudah la...tp penat la...
nk tgk WC pon xdak feel...
hahaha
(wut A dream?!who knows rite!!)
en amir...4 thun lg kita layan WC sama2 ya
tgk team pilihan kita brasil pnya mcm mana
but sorry i xleh tinggaikan argentina n espana....
tiga2 tu my fav!
cant choose one!
hehehe
en amir,agk2 baby ada sorg ka 2 org tym tu ehh?
hahaha
okei...i know by d tym u read dis u will say "budus"
hahaha

apapon syg....
tenkiu so much tau....
for d bday pressie....
i'm waiting 4 d r!&* plak...hehehe

tenkiu syg 4 dis pressie
u know how much i want dis!!

finally got dr feel good!
i liokke

tenkiu syg for d benefit n crocs!

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS