Showing posts with label deco bilik
suddenly fall in love with shabby chic deco....old furniture but with soft touch can definitely turn my eyes ON!














some ideas on how to deco in shabby chic style!
super nice rite?!


deco deco...

in , , , by Alia Farhan, 11:06 PM
ckp psai deco...
aku tgh cari idea mcm mna nk deco bilik aku tu...ruang tamu tu nnt dlu la aku pikiaq
sbb duit lani pun duk keluaq mcm ayaq ja
adoiyaiii
la ni tgh cari2 idea lagi...
yg pasti aku suka konsep white furnished ni...
nmpk mcm class kau jahhh....
hahahah...
banggang....
tapi kalau kalerful pun aku suka jugak...
lagi suka kalau ada ijau2...
ijau kan faveret kaler aku nyahh....
ehhh....
da merapu ok...
focus2...
nk bagi bilik nmpk luas harus lah guna yg putih2...
solid white baru nmpk omputih..english stail...
ohh wuteva!



ni mcm gegirl sgt la..pinky nk mati..
geli haihhh



nice kaler huh?!!
suka makkk


nais kan?!


ni serius kool kan..simple n elegant!
tgk katil tu..mau la kalau aku tdoq tu gerak ke sana sini..

wowwww....super nice....kalau la bilik aku tu besaq mcm ni!
i make it all white n green...no black2...
ni mcm tompok2 anjing plak..haihhh...
tpi kompem cpt gila kotoq...
sebab aku ni dasar pemalaih..
jenuhhh
sighhhhh~~

keja xdak...so ni la keja aku

in , , by Alia Farhan, 12:10 PM
keja xdak ka?
seyes ka xdak keja
ada la tp nk wat mcm mn..
oghang kedah kata be'at dok wat mcm ni
blik umah mampoih la kena ketuk pala ngn mama kalo mcm ni slalu
kui 3 xtdoq ag
xpa..nnt prektikel tdoq la awai...
lek sudaaa
ni haa...
nk share....
aku ska la...td dok blogwalking kt blog2 org len then nmpk la kan gmbaq2 kiut neh....
so just njoy d show ya...
cewah....
mcm lenka plak.....

all pic is credit to frombetsywithlove











cun kan pics kt ats ni kan
xpa...
blik ni i got a wik to deco my room b4 start intern
haha
tau la mcm mana nk keja kan
wall sticker yg stailo da bli
blik ni nk paint all d racks to white color...
so akan ada la gaya2 vintage yg sederhana sket
ni yg best ni...
xsabaq nk deco...
best woo dok umah....
1st tym dok umah utk tempoh yg lama...
intern 4 months kan...
so kira plg lama la...
since form 1 aku dok hostel smp 5
pastu wat dip plak kt UniKL-MICET...
after that keja plak sthun kt png...
then smbg plak dgree blik kt MICET...
kesimpulannya aku xpernah stay kt umah lama2...
so i wil take dis oppurtunity utk brkhidmat n brjasa pd mama
dlu xsempat nk brjasa n brkhidmat lama2 kt abah
sob sob...
okei2...
enuf of dat
da melalut sgt

apapon.........
tggu hasilnya nnt~~

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS