Baru2 ni terjebak balik dengan planner... Sebenarnya... I found its quite therapeutics to jot down something in our planner.

Lagi2 bila buat cute2 muit ja... Lepas ni kena jot down la balik dalam planner lawa2... 




Basically aku ada 3 planner.. 1 planner yang monthly tu.. Situ aku ada la jot down benda2 penting ikut tarikh dalam month tu...



Another one planner utk house chores planning etc. Kat situ la nanti aku akan jot down barang2 rumah yang stock dah nak habis ka.. Stock sayur dalam fridge ka... Stock home cooked meal frozen yang aku buat dalam freeser section.



Reminder jugak untuk aku bila belek2 yang aku tulis ni untuk beringat apa yang kena buat. Kadang-kadang kita ni selalu lupa apa yang patut kita buat. 

Ni ja lah bagi nampak hidup tu organize skit. Penat la kadang-kadang hidup lintang pukang macam ntah hapa2 ja.. At least this is my kinda healing points...ntah hapa2 ja kan... Tapi tu la.. It works at some point 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️


Another planner tu private skit untuk aku... Idok ler nak share yang tu... Stickers tu banyak aku beli dekat Mr DIY ja sebab kt situ murah-murah and lawa2...kalau kena stock lawa... Lawa la..Kadang2 nan hado gak yg best2... Tu belum lagi stickers mak kena tapau dengan anak2 dia... 🤪🤪🤪


My stickers collection...washi tape aku semua da kena main dengan anak2 aku.. Stressnyaaa... Nanti nak kena kumpul balik lahhh... 

Ok lah korang.. Tata...