Showing posts with label Penang Hop On Hop Off
Ecewahhhh

Ni teaser skit tau untuk korang tengok.

Geng #bloggerutara dah berkolabrasi dengan geng HOHO Penang yawww


Wewit.

Untuk pengetahuan korang sekarang ni Hop On Hop Off Penang ada wat promotion untuk beach route dengan city route dengan harga RM5 sahaja untuk pemegang Mykad.

Bagi yang berminat boleh check dekat SINI ya.

posted from Bloggeroid

Wordless Wednesday

in , by Alia Farhan, 8:06 PM

Best ker Hop On Hop Off Penang ni?
Kalau nak tau best ke tak tunggu kami #bloggerutara review nanti naaa....



posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS