Travelog Perth (Western Australia) : Day 2 ( Fremantle, Watertown, Kings Park)

Holaaa...lama tak bersiaran. Rasa lembs betul jari-jari ni nak menaip sepatah dua kata. Haaa giteww. Bukan writer's block pun tapi kesibukkan melanda al maklum lah baru lepas raya haji kan. Pastu cuti sekolah pulak. Bila cuti sekolah mama pun sebuk jadi mak singa| tarzan| jungle book | mak kepa…

Travelog Perth: Day 2, Fremantle

Hai bersambung balik ya.
Lepas dari p ke airport utk tukar simcard bagai tu kami terussss ke Fremantle. Fremantle ni kiranya town yang ada port /pelabuhan tu ya and tepi pantai.

Sampai2 area Fremantle ni melopong jap tengok buildings kat sini. Mak aih lawanya. Perak buih sat org kedah kata.
Dari ai…