Deco Bilik Anak

in , , by Alia Farhan, 9:34 AM
Sebenarnya aku ni jenis yang cepat bosan bila tengok deco tu macam tu jek. Ada ja tangan ni gatal nak tukar ke sini la ke sana la.

Sebab sekarang ni pun anak-anak stil tidur dengan kami. Tapi kalau nak main, biasanya dua-dua akan masuk main dekat bilik ni.

Sama jugak kalau nak belajar,kakak da start belajar kat bilik dia sendiri. N si adik pun tumpang main la dekat dalam bilik tu jugak masa kakak duk study.

Jom tengok sikit apa perubahan dekat bilik anak-anak aku ni.


Dalam plan nak tukar ke bunk bed. Senang n jimat space. Katil ni pulak nak masukkan kat dalam bilik kecik satu lagi.


Tempar depa duk main.


Yes colorful dak? Macam tadika kan.


Geram dak geram dak??


Tempat study si kakak.


Black board ada..white board pun ada uolls. Senang mama nak menyinga nanti.


 My Cat girl!

Kadan-kadang bukan budak-budak dua ni ja suka ke bilik ni. Makpak depa pun suka gak duduk dalam ni. Hias cantik-cantik pun untuk depa dua jugak kan. 

Ok la. Nanti kita sambung dengan deko ala-ala Scandi-bohemian kat dalam master bedroom pulak ye.