Birthday treat

in , by Alia Farhan, 7:02 PM
Hai..saja nak share pasal birthday treat masa birthday hari tu.
Walaupun birthday awal bulan hari tu..and now da nak hujung bulan pun kan..tapi xpa lah kan...
Kira halal la kan..janji ber update.

This year birthday jatuh lagi on weekdays. Huuu biasa la kalau dah nama pun weekdays mesti la sadis skit kan sambutannya.

My birthday is on 3rd July , Tuesday tapi masa 2nd July tu dalam pukul 11 malam macam tu aku baru nak lenakan Aishah ntah tetiba laki aku ngan Si Adriana masuk bawak kek and mnyanyi lagu birthday. Aku cakap eh belum lagi laa... tapi laki aku cakap kena celebrate and ucap awal sebab esok kakak sekolah. Hahahah sadis gila.





Amcam?cun tak kek i? Thank you husband for this cake!

Then keesokan malamnya masa birthday aku tu En Suami ajak dinner dekat Tao Cuisine. Tengah-tengah lapar kan memang sedap la kan nak melantak banyak-banyak kan. Huhuhu. Jom jamu mata ja lah.

















Overall memang Tao Cuisine ni favourite place untuk kami empat beranak. Konsep dekat sini ala carte buffet. Boleh order and diorang buat and makan la sampai lebam. Tapi jangan membazir, kalau tak habis 100g kena cas RM50 uolls. Hahhaha

Yang nak details pasal TAO CUISINE ni boleh la CLICK SINI 

Special thanks to my husband sebab sudi bawak kami semua makan2. Thanks kepada mama yang melahirkan acik ke dunia ni. Thanks jugak arwah abah yang sentiasa manjakan acik. Thanks kepada adik beradik yang sentiasa ada tak kira apa juga keadaan. To anak-anak tq sebab menceriakan hari mama. I'm blessed to have wonderful people around me. God bless u all. Lots of love from me😍😍😍