Semalam 2nd of April 2018..genap Adriana 5 years. Dan disebabkan semalam adalah Isnin...so kami laki bini plan nak celebrate dekat rumah ja.

And semalam jugak la mintak laki den balik awai dari kerja because usually on Monday dia biasanya balik lewat to settle all those pending tasks...ye ke pending????

Back to the topics... kali ni kami pilih untuk celebrate dekat balcony sekangkang kera kami ja. Malas nak keluar sama. Masak pun yang simple-simple ja. Yang penting, we enjoy the moments together gitu ha.

Jom layan gambar la ye....


Suasana di balcony bila tutup lampu kalimantang. Kahkah


Blur pulekkk gambar ni. Tapi tak kira nak upload jugekkk.



Bila buka lampu kalimantang gini lah dia.


Ok dak mama depa setup? Boleh jadi event planner dak?


The foods!
The konsep was serving all dishes in the tiffin!


Nugets and fries (yang ni beli siap goreng kt Mydin..kahkah..kata pemalas kan)


Chicken salad. Popcorn chicken beli dekat Mydin siap goreng. Balik petik2 mexican spinach..potong tomato cherry dua..buh mayo..mix semua sekali and letak dalam chiller sat. Nak makan baru hidang.


Seafood aglio olio! Ni ja masak sendiri. Favourite anak2 ni.


Ni burger-burger yang beli dekat 7E siam ahad tu. Sebelah lagi yang hilang tu dah masuk perut kami laki bini dah




Birthday girl with her birthday's cake!


With her hadiah. Mama beli kt Hatyai. Minta siam tu balutkan, sekali dia balut guna newspaper ja. Elok jugak guna newspaper kalau dak dah selamat masa beli tu kot dah kena bukak kan. Awal-awal cakap mama papa tak beli hadiah pun. Dia cakap ok ja. Mama da masak sedap, hias cantik-cantik. Kakak suka dah. Tenkiu mama papa. Hahaha mama dia plak touchin oiii

Mai tengok video dia unboxing hadiah ni.


Kemain seronok dia kan. 
What matter she happy on her birthday.

Heppy birthday kakak
Semoga jadi anak yang solehah, hormati orang tua, sihat selalu, dan dibawah lindungan-Nya.

All of us love u kakak! 😍😍😍