Showing posts with label #bloggerutara

Ewahhhh cantik dak baju kami???

Heee.
Tu ja lah tayang. Bahahaha

Nanti kita cerita lagi naaaa.

posted from Bloggeroid

Geng Blogger Utara

in , , by Alia Farhan, 10:39 AM
Wewit.. hampa semua....

Jom pakat2 like page Blogger Utara.
Kat page ni hampa boleh tau banyak tempat-tempat menarik kat Utara ni especially Penang la sebab banyak geng-geng kami ni duk kat Penang.

Esok nak kena letak logo kt blog la..dah lama nak buh tapi asyik duk blogging kot phone ja. Tak sedap nak adjust setting pa kot phone.

Nanti kita set guna netbook noh. Netbook tu macam dah jadi tukun ja kat dalam laci tu. Asai nak type guna netbook tu ada ja kenit yang mai kacau mama dia. So apacita..tutup ja la balik kan.

Oklah..tu aja nak cita.
Jangan lupa like liokkke tauuu
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS