new purse please...

sedang survey mencari purse baru....dah lama da pkai Guess ni..since 2008 kot...stil ok actually tapi ntah mcm dah lunyai ja...kira tgk la da brapa lama aku pkai purse ni...mmg berbaloi pun beli walaupun time tu student...terpaksa bkerja semasa cuti semester...nak pkai branded..sila lah kerja sendr…

cath kidston...

yes...
cakap psai cath kidston....aku lah salah seorang peminat tegar cath kidston dek kerana design nya yang vintage2 n comel bangat tuhhh...
oiiii...mak tertarek kau noks....
dok usha2 dia pnya web..UK mari..nk kena tnya kawan den kat UK la..syib ka anis ka..mana tau kat sana ada promo..leh kirim…

handbags...

Handbags....

Cant get enuff wif one only...

So sorry...

Those handbags are some of ky fav...

Some of them stil kt umah jitra..

Ada saoa2 tau kt mna i mean blogshop yg juai coach murah2?

Cant get enuff of it
Published with Blogger-droid v2.0.1

wordless wednesday