See yaaa

Taaa zabarrr. Tak dapat p Holland tengok cik tulips...kita p yang dekat2 pun ok!
See ya!


I love beaches & islands

Seperti yang sedia maklum aku ni memang pentegar dan suka sangat dengan pantai dan pulau. Tu la kot dari kecik-kecik dulu asyik cuti sem ja mai bercuti kat penang duduk rest house Penang kat Tanjung Bungah tu ( bila da besaq dapat bestpren merangkap boipren lani merangkap laki dan papa anak2 aku, j…

aku akan datang...

the hobbits house...yeayyy...
 hobbit houses...

incredibly beautiful
wahhhh..cant wait...In Sha Allah..tunggu Adriana besaq skit...will go for family vacation to this amazing place...sesapa yg pernah p NZ..kindly please let us know which side is the best North or South?actually we plan take a car…

vacation-cameron highland part II

feast ur eyes...

penat nak type...

nnt banysk typo

see told ya...




























Vcation~Cameron highland

Actually plan sebenar nak ke Cameron is 11Feb ni...but then aku kan dpt MC smpai 14hb so decide la ngan hasben utk mngunakan cuti yang ada ni p ke cameron...kiranya ganjak ke depan la cuti aku ni...
Before orang ramai..hotel jadi mahai n everything double up the price...why not pegi ja khamis ye da…