Cara claim GST tax di Australia

Credit to Maverick.com

Haishhhh lamanya menyepi dari blog ni.. Kali nak cerita skit pasai macam mana nak claim GST masa beli barang dekat Australia.


Hahahha. Setelah setahun lebih from my last visit kan. Untuk claim GST ni of course la kena claim dekat Airport kan. Ada dua cara, satu dengan berato…

Travelog Perth (Western Australia) : Day 6, Lancelin | Lobster Shack | The Pinnacles

Haaaa... Disebabkan mood nak perabih entry Travelog Western Australia ni memuncak-muncak... Well hello.. Pi May 2018 kot... Ni dah Jan 2019...pastu berangan nak jadi blogger cemerlang terbilang gemilang gitohhhh... Puikk
Ok lah back to the story, sambungan dari entry sebelum ini (SINI).

Disebabkan …

Travelog Perth (Western Australia) : Day 3, Bunbury & Busselton

Bersambung dari hari sebelumnya, Rujuk Entry Day 2. Seawal pukul 7.30 pagi kami dah turun breakfast di hotel. As usual la makanan yang disediakan hotel tu pun simple ja. Ada roti, cereal, fresh milk and coffee ja. Ok la nak alas perut kan.
Selesai breakfast dalam pukul 8.00 pagi kami terus check ou…