Travelog Perth : Day 6, Shopping dan Makan-makan di Perth

Yes..finally.
Update pasal Perth. Yes da lapuk. Setahun dah pun. But who cares kan.

Kena jugak coretkan di sini untuk ingatan di masa depan. Kot-kot nak repeat Perth balik ka...huuu rinduuu.

Oklah berbalik dari cerita berjalan-jalan di Hay St &  Murray St, destinasi kami seterusnya adalah ke We…

Travelog Perth : Day 4 , Pemberton

Fuhhhh.
Lamanya delay nak update pasal travelog ke Perth hari tu kan.
Biasa la orang mengandung ni kan, hormon upside down. Lagi nak edit masukkan watermark semua bagai lagi. Semua tu perlukan kesabaran yang tinggi. Hihihi.

Tapi takpa, demi blog tersayang dan sumber rujukan dan kenangan pada masa a…

Travelog Perth : Day 3, Augusta - Augusta Escape

Selesai sight seeing di Busselton Jetty, maka kami pun bergerak ke destinasi seterusnya iaitu Margaret River untuk beli bahan masak dekat Coles situ. Perjalanan dari Busselton Jetty ke Margaret River akan melalui banyak pemandangan menarik antaranya vineyards (ladang anggur-khas untuk pembuatan win…

Perth trip

Stay tune for my post about my Perth trip!

See yaaa

Taaa zabarrr. Tak dapat p Holland tengok cik tulips...kita p yang dekat2 pun ok!
See ya!