Travelog Koh Lipe : Part IV

hai...

kembali nak update blog pasal Koh Lipe yang dirindui sangat-sangat tuh.
fuh...
i still remember the crystal clear water and the sands!

so untuk Part IV ni nak bercerita tentang Island Hoping kitaorang hari tu.

seperti yang da diceritakan masa PART II dan PART III dulu kami amik pakej asing, …

Travelog Koh Lipe : Part III

Fuhhhh...
Baru berkesempatan untuk meneruskan Part III kan..it's better late than never ya dak???

So hari kedua di Koh Lipe, pagi yang best. Aku bangun awal untuk subuh and then sorang2 jalan ke Sunrise Beach. Walking disrtnce dalam 5 minit macam tu ja. Tak jauh pun. Laki aku lepas subuh layan …

Travelog Alia : Koh Lipe Part II

Hai...
Bersambung kembali dari entry yg lepas.
Kali ni nak cerita sambungan pasal entry Koh Lipe yang dirindui tu.

Maafkan makjem kerana kesihatan kurang memuaskan 3 4 hari ni. Demam+ eyes infection and now sore throat macam nak terkeluaq kerongkong ni rasa.

Tapi takpa. Demi blog tersayang makjem g…

Travelog Alia: Koh Lipe Part I

Haishhhh....
Tak tau nak start dari mana eksheli...
Macam aku cakap sebelum ni...
Ni memang tersangat2 unplanned!

Hari Selasa lepas husband aku kol dr office dia tetiba tnya apa plan weekn ni. Aku pun mcm errrrrmmmm...dia ni nak wat apa pulak dahhh....

"B, kalau p Koh Lipe khamis ni mau dak???…