Safi Shayla Syampu Khas Untuk Mereka Berhijab

Cabaran utama untuk kaum wanita yang berhijab ni adalah shampoo. Ya lah kan sebab tak semua shampoo tu "kena" dengan keadaan kita. Dan hatta sebab tu lah jugak ada yang menjadikan alasan berhijab, rambut susah nak jaga. Adui korang, jangan macam tu. Rambut tu kan mahkota kita. Walauoun be…

Enchanteur Paris : Wangian Gaya Inspirasi Paris

Sebut saja Echanteur Paris mesti kita semua familiar sangat dengan brand ni. Kalau lalu ja kat bahagian perfume or deodorant masa kecik-kecik dulu kat dalam supermarket, brand Echanteur la yang paling aku suka nak sembur-sembur. Kenangan sangat tau. Bau dia memang takyah cakap la memang best. Kadan…