Product Review : Nutri Brown Rice Intant Pack

Kalau cakap pasal brown rice mesti teringat nasik untuk orang sakit diabetes. Dat was what across my mind. Yalah kan, sinonim kot brown rice ni dengan orang kencing manis.

Selalu kita-kita ni memang nan hado la kan nak makan brown rice untuk replace white rice kita tu kan. Sebab selalu dimomokkam c…

Product Review : From Althea.kr 1st anniversary birthday gift Part I

Hai kali ni nak cerita psal lipstick and make up remover (eyes&lips) yang dapat sebelum ni masa Althea 1st birthday gift tu. Boleh tengok sini untuk baca entry psal Althea 1st birthday gift tu.

1. POPO Lipstick

So untuk lipstick kali ni saja pick something yang nampak macam nude tak nude gitu ka…

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Dengan Formulasi Dipertingkat & Berwajah Baru

Hai semua.

Kali ni kita nak cerita dulu pasal penjagaan wanita khususnya. Pernah dengar pembersih kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu tak? Actually ni memang fav pembersih Miss V kami. Sebab suka bau2 sirih dia tu. Kami kan traditional skit! Hahahha
Ni 3 rangkaian Sumber Ayu yang kami cuba.
Jom kami c…

Watsons Invigorating Wet Tissues Review

Sakura Scented
3 packs for RM5.90
6 packs for only RM8.90
1 pack consists of 10 wipes...
Alcohol free
Gentle&mild


ni muka make up....


close up skit muka make up


2 wipes application...

AFTER...


WALLAAA....
okla...for travel mmg bagus la...takkan la nk bwk make up remover pegi mall kan..kalau nk…

look

my new look