Sentappppp...

Kisah dia mcm ni...aku da 2 3 hari aku duk kata aku lapaq steak..


Steak mcm ni haaa...

Tapiiiii....bleh plak laki aku heret masuk Seoul Grden....pasrah n sentappp ja lah....telan seoul garden pun rsa xsdap...muahaha....over!



Tekak ni automatik ja st tak sedappp....wuuuu...

Nak steak!!
posted from Bl…

Preparation for my lil one...

Done doin laundary things for my baby's cloth....cloth diapers...n etc...bleh tham jugak penat ya nk jemoq satu2 baju2 kecik tett tu...tapi comelnya Ya Allah...bila da kering tu...lipat masuk dalam kotak...haihhh
..da byk rupanya baju2 baby A aku ni ya..hee...so comellll...mama love it sk much.…

persedian barang2 baby ke hospital

walaupun aku ni baru ja melangkah 30weeks of my pregnancy..tapi harus diingat first child ni takleh nk jangka kluar awai ka mcm mana ka...yang penting kena la prepare awai2 before the lil precious pop out kan...

since aku ni plak tak duduk ngn mama...so everything kena la search sendri...pndai2 la …

Pregnancy moment~Carpal Tunnel Syndrome

My pregnancy momentos will always be remembered..i learnt what it is like to bear the pain...but at the same time affraid if ur lil one inside affected by the pain u har been through..dats la dalam Islam..darjat seorang ibu sangat la mulia...
I heard a story from my angah...about one of her patient…

My baby...

Hi mama n abah....


Cheese!

Heee...senyum plak baby mama n abah ni kn....heee...gewamm ni...pipi mcm toing2 kan....
So kiut.....dah la senyum....mcm tau2 ja org duk teropong dia kan....
Okai baby...pliz take care...jgn flying kick mama kuat2...
Mama n abah cant wait to see u lil precious...
To showe…

I'm 25weeks. ..

Mama...i'm 25 weeks now....

Baby, please be strong....mama will always pray for u my dear baby boo..

posted from Bloggeroid

Hungryyyy!

Pagi td da bfast da pkul 7.30 kt canteen...ni kui 9.30 perut berkeroncong kencang lagi!baby mama lapaq ehhh....sabaq naa sayang...satg kita mamam k...mama da beli da mknan siap2 tdi..mama tau sayang tak suka makanan kt canteen compny mama ni..tak sedap kan sayang..


Sayang mama nk makan doyan crepe …

panduan untuk ibu2 mengandung

Ok la...bgi sesapa yang tgh mengandung...baru mengandung....or sedang cuba nk ngandung...kalau lah in case korang ni bernasib mcm aku...cthnya...alah2 awal pregnancy...aku nasihatkan korang amek la obimin plus...senang...sebab first trisemester bgi org yg alah ni...mostly apa yg dia makan akan kelu…

cerita hari isnin

Tetiba td kt production floor kepala rsa pusing2 n nk pitam gila...terus p ke toilet n melepet kat situ....msuk balik kt dlm lab ckp2...terus rsa nk pitam balik...then on d dot terus naik p in house clinic...check2 bp...mak aih..lower lgi dr hri tu 90/70..patut la rsa nk pitam..turun balik ke produ…

omaigod!

ok sejak dua tiga menjak ni aku kan selalu rsa pening2...floating..rsa ringan..ehhh..pang sedas..pastu rsa nk pitam...then p check tdi kt clinic dlm kilang ni..omaigod penyakit lama mai balik dah...low blood pressure balik dah...dok rsa dah...ok balik ni nk kena makan ikang masing la...bagi ilang s…

week 13

Baby is now 3 inch long...mama is super duper excited to see those tiny legs n hands yg keep on moving...oh so kiut....doctor said baby is so active...thanx Lord!
Phewww takut tau...maunya tak...asik muntah ja smpai nk kena gastric n heartburn...gila perut rsa menyucuk2..first thing cross my mind..…

hye

Hi baby...
Mama n abah love u...
Take care...
All of us icluding maktok cant wait to see u dear....Published with Blogger-droid v2.0.8