Food Review : Koew tiaw Kerang Traffic Light Corner, Penang

Assalamualaikum

Sebab hari ni aku ke ceri beri-an ditambah pulak dengan muntah dan sakit kepala yg teruk amat sangat. Maka dengan ini keja aku melingkau di atas katil ja lah kejanya...

So sebab boring and tak torahhh dah nak buat apa.. Dengan ini aku nak cerita kan satu port baik untuk makan Koew t…

THOMAS TOWN MINI & MIGHTY MALAYSIA TOUR IN GURNEY PARAGON MALL, PENANG

Thomas & Friends™ Meneruskan Pengembaraannya ke Pulau Pinang Untuk Meraikan Hari Kanak-Kanak Malaysia



Bersedia semua! Satu-satunya taman tema Thomas & Friends di Malaysia membawakan Thomas Town ‘Mini and Mighty’ Tour ke Gurney Paragon Mall, serta pameran eksklusif 70 enjin MINIS, sesi bertem…

pictures only

Mode~>pelancong lah sangatPublished with Blogger-droid v2.0.8

dinner hard rock cafe penang

Since we are on a short n super quick weekend get away...we decided to have our dinner here...near to our chalet....yeah...later will tell u more about d chalet for those who are planning for super quick get away....super dekat dengan pantai...super cheapo place to stay...will let you know later..

HARD ROCK CAFE PENANG

actually dis one was likes ages ago...n i dont remember when actually...mayb somewhere around chinese new year if not mistaken..(ni pun sbb nk clear kn memory utk my big day..so dslr aku bgi kezen aku pegang..its always a saviour to have a second photographer..jgn la photographer aku kali ni wat ta…

the tourist

hahahatourist la sgt jln2 penang ngn amir ja pun... tp biasa la..penang kan fames ngn one the most unique heritage town in the world... ecehhh.... sama la mcm melaka... unik kan! pliz enjoy the pics..
startin wif the famous rope walk....

amir said dis uncle hev cooked dis char kuey tiaw since he was in pri…