Make up kahwin sepanjang zaman

Yes kali ni nak share pasal make up kahwin / bertunang yang IN sepanjang zaman. Maksudnya kalau korang tengok 20 tahun lagi gambar kawen korang, korang cakap wowwww...bukannya Erkkkk what is this😣😣😣

Jom kita tengok gambar-gambar make up kahwin yang valid sepanjang zaman u olls.


Sumber Pinterest

Make up servis Penang, Kedah , Taiping.

Quick update

Servis make up untuk dinner, tunang, nikah , sanding dll masih dibuka....































Last but not least muka mak andam ni jugak la nak bertempek kat sini...

Boleh whatsapp direct 0133363775 untuk lock date beserta deposit ya...

Tenkiu....
posted from Bloggeroid

make up service penang

salam

dear readers....
bagi adik2..or kakak2 yg nak dapatkan oservis make up....
untuk dinner ka...tunang ka..nikah ka..sanding ka...photo shoot ka...outdoor ka...
boleh roger2 hakak hokeyyy...

harga serendah RM100...
terms and conditions apply la kan...

tapi uolls jangan risau yer...
barang2 haka…