work and dot dot dot

yeah i've been busy lately wif works and all the kerja kawen thing of cos...mama kept callin me for updates...boss kept came n see me for some of equipment "faulty" as they claimed..yeah a bit stress week ahead before my big day:( fuhhhh...yeahhh how i wish i can take a week of befor…

Ehh pehal

Kekadang kan dlm hidup ni kan...pernah dak korang rsa mcm unfair gila gila...well cthnya....

First scenario....bila kau dapati colleague kau yg berstatus engineer....bukan lah budak yg amek engineerin tetapi hanya lah budak yg mngambil course environmental science...

Mcm Ehhh....pehal plak....cours…

salah aku ka?

smlm aku mc...so satu hari aku tak amek port lgsg la hal2 kilang... mcm..g mampos la... aku sakit..aku nk rest kat umah..buleh? so tdi pun after da mndapat tdoq yg seperti baby... dlm kul 11.30 tu aku smpai la kilang... then terus la dgaq cita2 yg tak best... HR complain aku nya orang byk masuk lewat la.…