bila da start

bila da ngadap computer ngn free wifi...mcm ni lah jdinya....saja la sementara duk rajen n esk cuti yg tak berapa nk cuti kan... aku pun pulun la...
n smlm aku MC....gastric okey! org gemok pun kena gastric ka? hoiii....ko ingat si kurus ja ka kena gastric! deymmmm! hahaha... sakit oo.... terterap aku kt k…

ko adooo?

haaa..
entri yg lepas aku menceritakan jenis orang yg x bleh org lebeh dri dia...msti ada ja dia nk lgi up dri korang even seinchi lebeh sket pun xpa...
ok fine...
sudah la...
malas aku nk layan hang....
buang masa aku joo....

cerita nya hari ni...
aku tgh meronta2 kt dlm production ni sbb period p…