DIY project

Kali ni nak cerita psal DIY project ya.  Actually idea ni tetiba ja muncul ntah dari mana ntah. Aku kan jenis kejap2 ubah deco ni ubah deco nu.

Hasil tangkapan masa kat Eshed Market Fremantle hari tu.
Masa beli tu saja ja beli sebab suka tengok, kiut ja lahai ni. Bila balik tu masa duk unpack baran…

DIY : Rak make up

Sapa yang ada masalah barang-barang make up ka perfume banyak gilos ka diharap dapat la gunakan tips aku nak bagi ni.

Dulu semua aku main letak ja kat chest drawer. End up bila nak amik yang kat belakang tu susah gila. Lagi parah bila nak cepat main letak saja pastu mula la bersepah. Kemas2 tak sam…

Blackboard wallpaper anyone?

Ok...
Sapa ada anak kecik yg suka2 hati duk contiang kat dinding tu..angkat tgan kaih..
Nak marah..xleh..sbb tu kan part of their learning process...
Apa kata korang make over skit dinding korang tu jadi blackboard...
Nak kena cat ke?
Xpayah...
Pakai wallpaper ja nokss...takyah ssh2..


Tgk haaa....…