Scandinavian Home Style

aku ni tengah cari idea nak make over skit hall apa la... paling aku minat lani...SCANDINAVIAN style....dinding putih..polos...banyak main ngan color kat sofa..rugs n etc.. jom layan gambaq dulu lah... aku save kan blog... senang nnt nak wat reference ok puas hati sangat2 tengok home decor diorg.…

My so called SOHO ideas

hewwww.....
sejak2 nak ni kannnn
asik mencari ja ideas utk my SOHO...

ermmmmm
SOHO tu amenda?
SOHO tu stands for Small Office Home Office.....

ohhh kebetulan aku kna share SOHO aku ngn amir...
so it wil be quite packed...
jenuh pengsan....
dengan all his hardware stuffs n my bf stuffs kan....
phew…

Playroom ideas

Since blik blakang tu akan digunakan sebagai playroom n jgk bilik dia nnt...

Maka....

Dengan ini....
Haruslah mula mencari idea2 yg cun n cute...
Sesuai dengan Adriana ni..




Must be colorful okeh!




Blackboard wallpaper ni mmg dalam otak aku dah nk letak dia



Colorful n cute!



Haaa tudia....nala punya b…

Nampak ja kecik....tapi...

Ni aku dpt dr emel...
Nampak ja kecik kt luaq ni...
Tapi meh tgk dalam...
Idea gila bapak la gempak...
Rumah ni Andrew n Gabriella Morisson punya..depa ni couple..xsure la kawen ka dak...
Tpi depa ni xmau idup berhutang...
So depa decided nak wat rumah sndri..

Lagipun si lakinya tu contractor n inv…

shabby chic......

suddenly fall in love with shabby chic deco....old furniture but with soft touch can definitely turn my eyes ON!














some ideas on how to deco in shabby chic style! super nice rite?!