30 days blogging challenge, Day 4: Tips kemas rumah

hadoihhhh.... memang macam salah orang ja nak bagi tips ni...
sebabnya....
tips aku kemas rumah...adalah kemas rumah time Adriana tengah duk lena tuu....

tapiiiiii.....
aku kemas dalam 30 minit...akan bertahan lah sampai dia bangun dari tdoq...
bila dia bangun...disaster balik....kadang2 geram...g…

shabby chic......

suddenly fall in love with shabby chic deco....old furniture but with soft touch can definitely turn my eyes ON!














some ideas on how to deco in shabby chic style! super nice rite?!

deco deco...

ckp psai deco...
aku tgh cari idea mcm mna nk deco bilik aku tu...ruang tamu tu nnt dlu la aku pikiaq sbb duit lani pun duk keluaq mcm ayaq ja adoiyaiii la ni tgh cari2 idea lagi... yg pasti aku suka konsep white furnished ni... nmpk mcm class kau jahhh.... hahahah... banggang.... tapi kalau kaler…

aku suka...

aku suka.... kalau brang2 perabot kat rumah aku..kaler puteh muteh... tp sampai la pun xdak rumah lagi... tgh kumpul sket2 dlu all the puteh pnya ni slow2 kayuh alia...

bestnya kalau ada shuz closet mcm ni!





pendek kata puteh tu nmpk suci kan?! n penting skali mcm aku ni ala2 innocent....