Cara menghantar stock susu perahan ke rumah babysitter

Wahhh...kemain pjg berjela tajuk entry..aku yg type ni mcm seriau ja takut tak cukup column utk type...ehhh...

Oklah...disebabkan aku skrg ni unpaid leave utk bbrpa hri sbb nk jaga Adriana..so aku da listkan da bbrpa entry yg mmg aku patut kena wat utk panduan mama2 kat luaq sana...bajet mcm la ram…

Senarai makanan yang boleh membanyakkan susu ibu

berikut adalah senarai makanan2 dan minuman yang boleh menambahkan dan memeriahkan susu:
MiloHorlicksSeafood(ikan, sotong, udang, ketam,dll)BarliOatNestumLobak putih.PisangCoco crunchSayur hijau yang gelap(kalian, kangkung, sawi,kucai dll)Gardenia wholemealKismis&kurmaCornflakesSup lob…

Here I am...

Dalam 3 hri lagi...Adriana will turns to 6 months...yeayyy...means dat da 6 bulan dia fully feed by my milk...yeayyyy....I made it..I know I can make it...
Now pun da start bgi da skit2 solid food because ksian sgt kt dia..mulut tu da mcm mulut ikan emas da yg duk ngunyah2 mkanan msa aku n amir dok…