Rumble Tuff Duo breast pump review

rasanya macam da lama da kata nk wat review psai Rumble Tuff Duo Breast pump ni...rsanya dis pump mcm sangat savior kot..kalau tak kena la aku beli Medela Freestyle tu kan..dah la mahai...3 or 4 kali ganda harga rumble tuff...depends kat mana beli medela FS tu la kan...
since pump ni sgt bgus....4 …

Breastfeeding essential items

cakap pasal breastfeeding rasanya ramai da aware psai kebaikkan susu ibu kan...baik utk ibu dan jugak babies kan...n sebelum nk breastfeeding ni...bila start ja pregnant tu cuba penuhkan ilmu breastfeeding di dada...tanya orang2 yang pakar...bykkan mmbaca...cari kat belog ibu2 yg menyusu pun banya…

My breastfeeding moment...

Talking about my breastfeeding journey...I must admit it is tough...esp for those working moms...lagi2 kalau keja hg jenis kena entertain org ker...keja kt production side mcm aku ni ka..pendek kata...keja kau bukan la sekadar duduk di meja..sambil mnghadap pc n sambil2 tu boleh mngepam selang 3 ja…