Senarai makanan yang boleh membanyakkan susu ibu

berikut adalah senarai makanan2 dan minuman yang boleh menambahkan dan memeriahkan susu:
MiloHorlicksSeafood(ikan, sotong, udang, ketam,dll)BarliOatNestumLobak putih.PisangCoco crunchSayur hijau yang gelap(kalian, kangkung, sawi,kucai dll)Gardenia wholemealKismis&kurmaCornflakesSup lob…

Hanya Allah yang Maha Mengetahui

Manusia….mmg sgt bijak lah menghakimi manusia lain…yes…aku dalam fasa berhijrah…so aku mmg kalau boleh nak mngelak dari manusia2 yg negative mcm ni…rasanya tak terlayan kot kalau nk layan kerenah “gila” org kan….so biarkan ja lah….
Psal status2 aku n gambaq2 aku upload psal stock susu pun boleh mnd…

My breastfeeding tips

Alhamdulillah…Adriana mek kenit tu dah masuk 5 bulan…dan Alhamdulillah jugak…Allah masih memberi rezeki untuk Adriana menyusu badan. Seronok bila tengok anak kita membesar dengan air susu kita sendiri…terima kasih Ya Allah, Yang Maha Pemurah… Buat kawan2 kat luaq sana yang masih ragu2..takut2 susu…