Anniversary and Mother's Day Celebration

Saja nak cerita dekat sini buat kena ngan supaya nanti bila down ka apa ka boleh tengok dekat all the memory lanes I jot down here kan.
Tahun ni anniversary perkahwinan kami special sikit sebab jatuh the same date dengan Mother's Day kan. So why not celebrate it together kan. 

Pagi2 Dapat ni de…

4th Anniversary

Wehuuuu.....
Sedaq tak sedaq dah 4 tahun da kahwin dengan bestfriend sendiri.
Bestfriend yg selalu ada time susah da senang.



Thanks encik suami yang selalu paham up n down bini dia ni.



Once upon a time berdua.


Then bertiga dengan mek kenit kesayangan.



Jeng jeng jeng.



Soon berempat pulak ya.

Alham…