Trip Alia : Langkawi Part 3

Duhhhh.
Blog da bersawang. Tak tau apa yang duk sebuk pun xtau la kan. Tapi tu la. Ada lagi tugasan hakiki yang lain yg perlu jugak disetelkan.

Ok lah untuk Part 3 mainly nak cerita pasal after Sky Cab kat Langkawi hari tu. Actually lepas ja Sky Cab tu kami gerak keluar dari area situ. Terus ronda-…

Trip Alia : Langkawi Part 2

Oklah.
Bagi yang tertunggu-tunggu Part 2 kan ( ehhh ada ka yang tertunggu tu???)
Kali ni more to cerita pasal cable car or nama yg di upgrade kan sky cab! Walaweh sky cab sekarang. Urban gila nama kan. Bahahaha.

Cable car ni da masuk acara wajib sincr husband aku tak pernah lagi naik menda alah ni.…

Trip Alia : Langkawi Part 1

Ok ni pun da masuk entry peram.
Macam xdak idea nak cerita dari mana pulak.
Tapi nak cerita jugak!

Actually trip to Langkawi ni last minit aku plan dengan husband since husband agak busy dengan kerja merja dia tu. (Hoiii rosakkan bahasa Alia!)

Memang decided taknak pergi time sangkut dengan weekend…