Travel tips : Travel with kids, what to bring?

Credit to Google.

Haiiii guys....
Kali ni nak share skit travel tips bila travel dengan kids. Macam kami personally kalau travel memang angkut sekali anak-anak kami sebab kami takdak maid nak tinggai kan. Tak fair jugak kalau kami nak tinggaikan anak-anak kami yang stil kecik and tak boleh nak uru…

Barang-barang wajib bawak semasa travel

Holaaaaa....
Mood blogging mencanak-canak uolls. Time sendu kemain takda idea kannnnnn nak hapdet nya pun....
Bila datang idea...pusss pusss keluar nyaaa...haaa gitewwww.

Actually aku tengah rangka iti untuk next trip bersama my Bikoi Sisthurhood gitewww. Bila duk plan n rangka iti ni macam kena ju…

Travel Tips : Bawak Bahan Masak Memasak ke Australia.

Ni tips utk kt Aus la ye. Tempat lain aku tak tau.
Kalau jnis perut Melayu dewata raya mcm aku ni bawak la food packs from Brahim, sos peket2 kecik yg dpt masa tapau kepsi tu. Kalau nak bawak sambai tumis bilis ka haapaaa kaaa...boleh tapi make sure guna hot press sealer. Jangan ikat getah bodoh tu…

Travel tips : tiket murah atau????

Salam hai.

Quick update!
Sekarang ni dekat Albany, Western Australia. Same time as Msia kalau western side of Aus ni. Kat sini pukul 5.30 da nak gelap. So the nite life start earlier. Sekarang pun rasa mcm dah malam gila walhal baru kul 7.48pm. Dah terikut dengan Ausie kot malam ja chillex kat umah…