Eidul Adha Look

As usual la bila raya mesti nak melawa kan. Persoalannya lawa keeee????
Ahhh tak kisah la lawa ke tak...janji di mata laki den sedap mata memandang.


Of course my forever signature look is sweet make up look walaupun tak sweet tara mana.

Hebat tak kuasa shading? Muka gemuk pun boleh tirus wei.

Using…

Natural Make Up look

Baru-baru ni kan kecoh pasal isu banyak sangat orang request nak mekap RM50 la RM30 la apa la.

Haiyohhh pitam mak dengar nak...pitamsss. Beginner make up class aku pi pun dah RM350...macam mana orang boleh slumber badak ja mintak make up RM30-RM50, lain la kalau orang tu sendiri offer kan nak make …