Make up kahwin sepanjang zaman

Yes kali ni nak share pasal make up kahwin / bertunang yang IN sepanjang zaman. Maksudnya kalau korang tengok 20 tahun lagi gambar kawen korang, korang cakap wowwww...bukannya Erkkkk what is this😣😣😣

Jom kita tengok gambar-gambar make up kahwin yang valid sepanjang zaman u olls.


Sumber Pinterest

Make up look for Eidul Fitri

Yeah..i know dis kinda late to update what look i got for my 1st Day of Eid. Yes, normally first day ja beria make up with color lens bagai, 2nd day there u go bla bla bla...

So let see how my 1st day of Eid face looks like.

Yeah illusion. I'm still fat and my cheeks weight like 3kgs each side?…

Natural Make Up look

Baru-baru ni kan kecoh pasal isu banyak sangat orang request nak mekap RM50 la RM30 la apa la.

Haiyohhh pitam mak dengar nak...pitamsss. Beginner make up class aku pi pun dah RM350...macam mana orang boleh slumber badak ja mintak make up RM30-RM50, lain la kalau orang tu sendiri offer kan nak make …

Natural make up

Sekarang ni trend orang nak make up yg soft and natural gitu...
Kalau aku pun sama...mmg prefer macam tu...takdak la mata hijau..kuning oren ka apa ka....
Semua more to earth tone kaler gitu....

Bila aku upload gmbaq ni...ada yang tanyakan aku...aku pkai foundation apa ..

Biasanya....aku suka kala…

make up service penang

salam

dear readers....
bagi adik2..or kakak2 yg nak dapatkan oservis make up....
untuk dinner ka...tunang ka..nikah ka..sanding ka...photo shoot ka...outdoor ka...
boleh roger2 hakak hokeyyy...

harga serendah RM100...
terms and conditions apply la kan...

tapi uolls jangan risau yer...
barang2 haka…

make up trick

hari ni main make up trick...
apa yg trick nya???
trick nya bila aku jadikan ini....


foundation from NYX ni....as a bronzer or contouring powder...

tapi...


kena lah amik kaler yg paling gelap....



so aku pilih code in nutmeg ni....
sebabnya ni kaler yg pling gelap....



tgk..cantik kan kaler dia kalau…

MUA IN PENANG & KEDAH

salam guys...

if korang stil tercari2 MUA for ur dinner...engagement...nikah or even reception....

boleh roger2 aku ya...




















if looking for natural make up esp for engagement n wedding....
boleh la cpt2 roger ai ok...

50% discount okeh...

oh em geee....

ni num ai ok
0133363775
posted from Bloggeroid