JJCM: Yong Tau Foo Balai Bomba Taiping

Alang2 dah update blog meh la kita sekali harung buat pecutan update cepat2 kan. So dari KL sebelum balik ke Penang lepas ja dari Subang kami terus pelan2 drive nak balik ke Penang.

Plan asal nak pit stop dekat Ipoh tapi tak jadi sebab anak2 dua2 tengah lena time tu. So aku cakap la kat laki aku why…

JJCM : Patin Tempoyak Temerloh & Adam Pedas Mokde ( Dapur Mokde Subang)

Assalamualaikum semua

Fuhhh bila anak2 tidur baru la mama depa ni Dan nak update blog OK.  Kali ni nak cerita pasal episod JJCM di Subang, kebetulan last week ada knduri sedara husband aku dekat Shah Alam kan.. So hari Ahad lepas check out tu memang plan la nak jumpa dengan Usu Budak2 ni dekat Suba…